Futbol

Beşiktaş'ta imza krizi!

11 Eylül 2014 Perşembe 09:42 - Son Güncelleme 11 Eylül 2014 Perşembe 09:47

Ahmet Nur Çebi, imza seremonisinde sadece başkanın yer almasına tepki gösterdi.

Beşiktaş‘ın yeni transferleri için düzenlenen sembolik imza töreni, birbirlerine ağabey-kardeş olarak hitap eden İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Başkan Fikret Orman‘ın arasına kara kedi girmesine neden oldu.

Çebi‘nin transferlerine büyük çaba harcadığı futbolcuların imza töreninde gölgede bırakıldığını düşünerek sinirlendiği, “Yükü ben çekiyorum, emeğimin yok sayılmasına üzüldüm” diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.

Tören sonrası sinirlenerek Bodrum’a giden Çebi, son yönetim kurulu toplantısına da katılmadı. Çebi‘nin gönlünün alınması için başta Metin Albayrak olmak üzere birçok yöneticinin aracı olduğu belirtildi.

Kulübün tepesindeki iki ismin arasında esen soğuk rüzgarların kulübü etkilemesinden çekinen ve gerginliğin büyümesini istemeyen yöneticiler, Başkan Orman‘dan Çebi‘yi arayarak gönlünü almasını önerdiler. Ancak Orman‘ın, “Törende Başkan varsa basının karşısına da başkan çıkar. Alınganlığa gerek yok” diyerek bu öneriye yanaşmadığı ifade edildi.

Motta, Gökhan Töre, Cenk Tosun, Demba Ba ve Sosa‘nın imza töreninde Başkan Fikret Orman futbolcuların yanındaydı. Törene katılan İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ise yönetim kurulu üyeleri Mete Vardar ve Metin Albayrak ile birlikte oturmuştu.

Etiketler : BeşiktaşimzaKriz
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz