Futbol

Beşiktaş'ta orta sahaya iki aday

11 Haziran 2018 Pazartesi 19:22 - Son Güncelleme 11 Haziran 2018 Pazartesi 19:36

Ofansif orta saha için arayışlarını sürdüren Beşiktaş, İstanbul'a dönmek isteyen eski futbolcusu Manuel Fernandes ile ön görüşme yaptı.

Anderson Talisca'nın takımdan ayrılmasından sonra orta sahaya takviye yapmak için arayışlara başlayan Beşiktaş'ta bu bölgenin bir numaralı adayı Manuel Fernandes oldu.

Beşiktaş'a dönmek istediğini Pepe ve Quaresma aracılığıyla yönetime ileten Portekizli futbolcuyla görüşmeler sürüyor. Takımı Lokomotiv Moskova ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve yeni kontrat imzalamayan tecrübeli futbolcu ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. 

Beşiktaş yönetimi Fernandes'in menajeriyle bir görüşme daha yapacak ve anlaşma sağlanırsa 32 yaşındaki futbolcu önümüzdeki sezon siyah beyazlı formayı giyecek. 

Lokomotiv Moskova ile geçtiğimiz sezon şampiyonluk sevinci yaşayan Fernandes, 2011-2014 yılları arasında Beşiktaş forması giymişti.

Siyah beyazlıların Sunderland'li Wahbi Khazri ile ilgilendiği de öğrenildi. Geçtğimiz sezonun Rennes'de kiralık olarak geçiren Tunuslu futbolcu Marsilya'nın da gündeminde. Sunderland'ın oyuncuyu kiralamaya sıcak bakmaması bu transferi zorlaştırıyor. 
 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz