Futbol

Beşiktaş'ta statla ilgili önemli gelişme

18 Kasım 2013 Pazartesi 17:03 - Son Güncelleme 18 Kasım 2013 Pazartesi 17:21

Kaba İnşaat İşleri İhalesi ile ilgili teklif zarfları İhale Komisyonunda açıldı.

Beşiktaş Kulübü'nün yeni stadı olacak Vodafone Arena Yenileme Projesi 1. Kısım Kaba İnşaat İşleri İhalesi ile ilgili teklif zarfları İhale Komisyonu'nda açıldı.

Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleştirilen toplantıya, kulüp ikinci başkan ve icra kurulu başkanı Ahmet Nur Çebi, sayman üye Ahmet Ürkmezgil, yeni stattan sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Güner, hukuk işleri ve finansmandan sorumlu yönetim kurulu üyesi Melih Sami Esen, BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ Genel Müdürü M. İhsan Coşkun ile teknik sorumlular katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Çebi, Beşiktaş'ın yenilenecek stadının yürüyen işlerinin devamını kapsayan kaba inşaatın işçiliği ile ilgili ihale yapacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu ihaleye teklif verme süresi saat 14.00'a kadardı. Saat 14.00'e kadar teklif alan firma sayısı sekiz, teklif veren firma sayısı beş. Bunların tekliflerini değerlendireceğiz. Bununla ilgili de sonuçlar kamuoyuna açıklanacaktır. Görüldüğü üzere biz Beşiktaş'ın Vodafone Arena Stadı'nı yapmak için çok hızlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bugünkü ihale de bu işin bir parçası."

Teklif veren firmaların dosyalarının açıldığı, teknik ve mali konularda detaylı inceleme kararı alınarak toplantının ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz