Futbol

Beşiktaş'ta stoper arayışı

01 Temmuz 2016 Cuma 14:26 - Son Güncelleme 01 Temmuz 2016 Cuma 12:13

Siyah-beyazlı ekip, stoper transferinde istediği hedefe henüz ulaşamadı.

Uzun süredir kadrosuna stoper takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, istediği hedefe ulaşabilmiş değil. Gustavo Gomez transferinde bonservis engeline takılan siyah beyazlıların gündemindeki diğer isimler Polonyalı Pazdan, Arnavut Ajeti ve İspanyol Marcano...

SÜPER LİG'DE ŞU ANA KADAR BİTEN TRANSFERLERİ GÖRMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Transfer dönemindeki ilk takviyeyi stoper bölgesine yapmak isteyen Beşiktaş, henüz istediği hamleleri yapamadı.

Marcelo ile anlaşan siyah-beyazlılar, Franco, Milosevic ve Alexis ile yolları ayırarak, kadrosuna 2 stoper daha katmak istiyor.

Gustavo Gomez için uzun süredir uğraşan Kartal, oyuncunun bonservisinin 2 farklı yerde olmasından dolayı bu transferi çözebilmiş değil..

Lanus kulübü ikna edilmeye çalışılırken, bir yandan da oyuncunun bonservisinin yarısına sahip olan menajerlik şirketiyle görüşülüyor.

Beşiktaş, gündemine aldığı Polonya milli takım stoperi Pazdan için de girişimlerini sürdürüyor. Legia Varşova'da forma giyen Pazdan'ın 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor..

Siyah-beyazlılar, Arnavutluk stoperi Ajeti için de teknik direktör Şenol Güneş'in raporunu bekliyor.

Listeye giren son stoper adayı ise Portolu İvan Marcano... 29 yaşındaki oyuncu için Portekiz ekibiyle temasa geçen yönetim, bonservis bedeli konusunda gelecek yanıta göre harekete geçecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz