Futbol

Beşiktaş'ta 'transfer' sancısı!

18 Ocak 2016 Pazartesi 13:32 - Son Güncelleme 18 Ocak 2016 Pazartesi 11:56

Beşiktaş yönetimi, Boyko ve Douglas transferinde bir türlü düğümü çözemiyor.

Beşiktaş'ta transfer düğümü henüz çözülebilmiş değil. Boyko ve Douglas konusunda anlaşmaya varılmasına rağmen Ukrayna ekibinin başkanına ulaşamayan siyah-beyazlılar, bir yandan alternatif isimlerle görüşmeye devam ediyor.

Transfer döneminde kaleci ve stoper takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi, henüz istediği sonucu elde edemedi. Dnipro ile Boyko ve Douglas konusunda anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, Ukrayna ekibinin başkanına ulaşamadığı için hala bu isimlere imza attıramadı.

Dnipro'nun Boyko için 3.2, Douglas için 4.8 milyon Avro istemesi nedeniyle yönetimde "Sadece Boyko'yu alıp, stoper mevkii için başka bir isimle anlaşalım'' düşüncesinin oluştuğu, gelen bilgiler arasında.

B Planı

Milan'dan Zapata, Chelsea'den Papy ve Bordeaux'dan Sane için de temaslar sürüyor. Özellikle Zapata konusunda önemli mesafe kat edildiği öğrenildi.

Dnipro ile işi resmiyete dökme konusunda sıkıntılar yaşayan siyah-beyazlılar, bu durumu göz önüne alarak, Juventus kalecisi Neto ile görüşmelerini hızlandırdı.

2 gün içerisinde Ukrayna ekibinden kesin bir cevap almak isteyen Beşiktaş yönetiminin, aksi durumda alternatif isimlere imza attıracağı belirtildi.

Çin ekibinden Ersan'a kanca!

Bu arada Beşiktaş'ın bu sezon en istikrarlı isimlerinden biri olan Ersan Gülüm, Çin ekiplerinin gündeminden düşmüyor. Siyah-beyazlılar ise 5.5 milyon Avro'luk teklife rağmen tecrübeli stoperi satmaya yanaşmıyor.

Avustralya pasaportuna sahip olduğu için Çin'de yabancı kontenjanının dışında kalan Ersan için son teklif, Demba Ba'nın forma giydiği Shangai Shenhua'dan geldi.

Transfer görüşmeleri için İstanbul'a gelen Shangai Başkanı Bruce Zhou, Ersan konusunda Beşiktaş'ı ikna etmeye çalışıyor. Shangai'nin Ersan Gülüm'e senelik 3 milyon Avro'dan 3 yıllık sözleşme önerdiği öğrenildi.

Siyah-beyazlı yönetimin Çin kulübünün teklifine şimdilik sıcak bakmadığı belirtildi.

Teknik Direktör Şenol Güneş ise transfer girişiminin bu şartlarda gerçekleşmesinin zor olduğunu söyledi. 

İLGİLİ VİDEOLAR

İLGİLİ GALERİLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz