Futbol

Beşiktaş'ta uzun yıllar kalabilirim

19 Mart 2014 Çarşamba 11:08 - Son Güncelleme 19 Mart 2014 Çarşamba 11:36

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes ülke basınına açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ın Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes, ülke basınına sözleşme durumu ve diğer teklifler ile ilgili konuştu.

28 yaşına giren Fernandes; "Geleceğimi gözden geçirmek zorundayım ama benim için öncelik tekrar sağlığımı geri kazanmamdır. Umarım, sezon sonu vereceğim karar iyi olur çünkü kariyerimin son dönemlerine girerken doğruyu yapmalıyım" dedi.

"KİMSEYE CEVAP VERMEDİM"
Portekiz Milli takım hocası Bento'nun kendini yanlış anladığını, kimseye saygısızlık yapmayacağını ve kendisi hakkında yanlış imaj olduğunu belirten Fernandes, Lokomotiv Moskova'dan gelen teklifi yalanlamadığı konusunda; "Birçok kulüpten son dönemde teklif geldi, tüm ihtimalleri açık tutuyorum ama henüz bir karar vermedim, kimseye cevap vermedim ve imza atmadım" açıklamasını yaptı.

"BEŞİKTAŞ'TA UZUN YILLAR KALABİLİRİM"
"Beşiktaş ile tekrar sözleşme yenileyebilirim, bu ihtimal hala masada. Burada 4 yıldır bulunuyorum ve bu kulübün bana saygı duyduğunu biliyorum. Dürüst olmak gerekirse, daha uzun yıllar Beşiktaş'ta kalabilirim. Türk futbolunun kalitesi ilk geldiğim zamanlar beni çok şaşırtmıştı ve burada düzenli oynama fırstı bulmuştum. Etrafımdaki insanlar da yaptığım işi takdirle karşılıyorlardı" yorumunu yaptı.

Profesyonel futbola başlayalı 11 sezon olan Fernandes; "Baktığınız zaman futbola başlayalı çok uzun zaman oldu, kendimi yaşlı hissediyorum. Fakat, ilk maçıma çıktığım zamanı da sanki dün gibi hatırlıyorum" diyerek konuşmasını noktaladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz