Futbol

Beşiktaş'ta yabancı oyuncular için gözler TFF'de

27 Nisan 2020 Pazartesi 12:48 - Son Güncelleme 27 Nisan 2020 Pazartesi 13:01

Koronavirüs salgınıyla lige verilen aranın ardından çalışmalarını noktalayan Beşiktaş, geçtiğimiz hafta 5’erli gruplar halinde antrenmanlara başlamıştı. Siyah beyazlılar, ülkelerinde olan yabancı oyuncuları için TFF'nin kararını bekliyor.

Sokağa çıkma kısıtlamasının bitmesinin ardından Beşiktaş’ta futbolcular gruplar halinde Nevzat Demir Tesisleri’nde antrenmanlara tekrar başladı.

Yardımcı antrenör Çağdaş Atan ve kondisyoner Stefano Marrone eşliğinde yapılan çalışmalar hafta boyunca devam edecek.

Siyah-beyazlılar, federasyonun vereceği karar doğrultusunda liglerin başlaması durumunda çalışmalarına takım halinde devam edecek.

Salgın sonrasında ülkelerine giden Lens, Boateng, Ljajic, N’Koudou ve Victor Ruiz liglerin başlama tarihi belli olduktan sonra Türkiye’ye çağrılacak. Ancak bu oyuncular 14 gün karantinaya girecek ve sonrasında takımla çalışmalara başlayabilecek.

Beşiktaş’ta teknik heyetin antrenman programlarını da şimdiden hazırladığı öğrenildi. Futbolculara hem fiziksel yükleme yapılacak hem de taktik çalışmalar gerçekleştirilecek.

Oyuncuların sakatlık riskini en aza indirmek isteyen Beşiktaş teknik heyeti, bu konuda araştırmalar yaparak en doğru antrenman metotlarını uygulamaya çalışacak.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz