Futbol

Beşiktaş'tan Demba Ba açıklaması

05 Nisan 2018 Perşembe 19:08 - Son Güncelleme 05 Nisan 2018 Perşembe 20:11

Beşiktaş Kulübü, başkan Fikret Orman'ın Göztepe'de forma giyen Demba Ba ile ilgili yaptığı açıklamaya gelen tepkilere cevap verdi.

Beşiktaş Kulübü, Fikret Orman'ın Göztepeli futbolcu Demba Ba ile ilgili sözleri hakkında "Başkanımız Fikret Orman'ın, Demba Ba hakkındaki soruya verdiği yanıt Göztepe Kulübünü ve futbolcuyu öven ifadelerdir. Beşiktaş camiası ve kamuoyunun yapılan kötü niyetli yorumlara itibar etmemesini rica ederiz." açıklamasını yaptı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Başkanımız Fikret Orman'ın gazetecilerle sohbet sırasında Demba Ba ile ilgili sözlerinin farklı bir algı oluşturmak maksadıyla kullanılmaya çalışıldığını üzülerek görmekteyiz." denilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Başkanımızın sözlerinin tamamını bir kenara bırakarak, sadece bir bölümünü cımbızla seçerek kamuoyunda farklı bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Beşiktaş'ın şampiyonluğunun gündemindeki tek konu olduğunu vurgulayan ve başka hiçbir konunun gündemde olmadığını açıkça ifade eden Başkanımız Fikret Orman'ın, Demba Ba hakkındaki soruya verdiği yanıt Göztepe Kulübünü ve futbolcuyu öven ifadelerdir. Beşiktaş camiası ve kamuoyunun yapılmaya çalışılan, yapılan kötü niyetli yorumlara itibar etmemesini rica ederiz."

Orman ne demişti?

Eski futbolcuları Demba Ba'nın çok önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Orman, "Geçen sezonki sakatlıkları oynamaması için bir nedendi. Şimdi kontratı da bitti. Demba Ba'nın önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta oynamasını istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Transferi için Demba Ba ile henüz konuşmadıklarını belirten Orman, "Rakibimizle oynayacağımız maç öncesinde konuşmak doğru değil. Demba Ba, Beşiktaş'ın evladı, o da böyle hissediyor. Biz de öyle hissediyoruz. Sezon sonu geldiğinde bakarız." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz