Futbol

Beşiktaş'tan Gomez açıklaması

01 Nisan 2016 Cuma 14:03 - Son Güncelleme 01 Nisan 2016 Cuma 11:09

Erdal Torunoğulları: "Mario Gomez, transfere değil şampiyonluğa odaklandı."

Beşiktaş'ın Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Mario Gomez’in transfere değil şampiyonluğa odaklandığını söyledi.

Bu arada Alman basını tarafından yapılan "Milli takımda en çok kimi görmek istersiniz?" anketinde Gomez en çok oy alan 2'nci oyuncu oldu.

Beşiktaş'ın transferdeki en etkin yöneticilerinden biri olan Erdal Torunoğulları, Mario Gomez'le ilgili açıklamalarda bulundu.

Alman golcünün hem çok mutlu hem de formda olduğuna dikkat çeken Torunoğulları, "Oyuncularımız için ortaya atılan transfer iddialarını manidar buluyoruz. Biz elimizdeki iyi oyuncuları neden bırakalım?" şeklinde konuştu.

Gomez'in transfere değil şampiyonluğa odaklandığını ifade eden Torunoğulları, "Kendisi gelecek sezonla ilgili bizimle en ufak bir görüşme bile yapmadı'' dedi.

Tecrübeli yönetici transfer döneminde nokta atışlar yapmak istediklerini de belirterek, "Bizim için kadro istikrarı çok önemli. Bu kadroyu birkaç transferle güçlendirmek daha doğru bir hamle olur. Ancak şu an önceliğimiz şampiyonluk'' diye konuştu.

Neuer'den sonra Gomez...

Öte yandan Almanya Milli Takımı’na golle dönen Mario Gomez, Alman basınının gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Bild Gazetesi'nin milli takımda en çok kimi görmek istersiniz anketinde kaleci Neuer'den sonra en çok oyu alan Mario Gomez, bir çok Alman basın organında ''haftanın en değerli oyuncusu" seçildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz