Futbol

Beşiktaş'tan kimler ayrılacak?

16 Haziran 2015 Salı 13:43 - Son Güncelleme 16 Haziran 2015 Salı 14:12

Siyah-beyazlı ekipten ayrılacak isimlerin durumu netleşiyor.

Beşiktaş'ta transfer kadar konuşulan bir diğer konu da takımdan ayrılacak isimler... Demba Ba ve Gökhan Töre için teklifleri bekleyen siyah-beyazlılarda, takıma dönen isimlerle ilgili kararı ise Şenol Güneş verecek.

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, bir yandan da oyuncularına gelen transfer tekliflerini değerlendirmek istiyor.

Demba Ba için Katar ve Çin kulüplerinin devrede olduğu belirtilirken, siyah-beyazlıların Senegalli golcü için 14 milyon Avro istediği öğrenildi.

Tamam demesi halinde Senegalli golcüyle yollarını ayıracak Beşiktaş yönetimi Gökhan Töre için de gelecek tekliflere bakıyor.

Daha önce Atletico Madrid'in 6.5 milyon Avro'luk teklifini reddeden siyah beyazlıların Gökhan için 9 milyon Avro istediği belirtildi.

Öte yandan geçtiğimiz sezon kiralık olarak başka takımlarda forma giyip, Haziran itibariyle Beşiktaş'a dönen isimlerin de akıbeti, teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği rapora göre netleşecek.

Tecrübeli teknik adamın Ömer Şişmanoğlu'nun kiralanmasını istediği, Gökhan Süzen'le de yolların ayrılması gerektiği yönünde görüş bildirdiği öğrenildi.

Şenol Güneş'in İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ü ise kamp kadrosuna dahil edebileceği vurgulanıyor.

İki oyuncunun durumunun, kampta gösterecekleri performansa göre netleşeceği ifade edildi.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz