Futbol

Beşiktaş'tan TFF'ye kupa başvurusu

10 Mayıs 2016 Salı 12:50 - Son Güncelleme 10 Mayıs 2016 Salı 10:02

Şampiyonluğa oldukça yakın olan Beşiktaş, TFF'ye iki flaş başvuru yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in son 2 haftasına en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde giren Beşiktaş'ta şampiyonluk hazırlıkları şimdiden başladı.

Pazar günü Osmanlıspor maçında kupanın Vodafone Arena'ya getirilmesini isteyen siyah-beyazlılar, Torku Konyaspor maçını da İstanbul'da oynamak için girişimlere başladı.

Kartal, kupayı Osmanlıspor maçında kaldırmak istiyor

Fenerbahçe'nin Başakşehir'e mağlup olmasıyla şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Beşiktaş'ta, kutlama hazırlıkları başladı. Siyah-beyazlılar, Osmanlıspor maçından beraberlikle dahi ayrılsa, 2015-2016 sezonunu zirvede tamamlayacak.

Beşiktaş yönetimi ise şampiyonluk kupasının Osmanlıspor maçına getirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu. Siyah-beyazlılar, Pazar akşamı hedeflediği puanı alıp, şampiyonluk turunu kupayla birlikte atmak istiyor.

Torku Konyaspor'la deplasmanda oynanacak maçın İstanbul'a alınmasını istiyor

Öte yandan Beşiktaş, şampiyonluğun garantilenmesi durumunda Torku Konyaspor'la oynanacak deplasman maçının İstanbul'a alınması için de TFF'nin kapısın çaldı.

Konyaspor yönetimiyle anlaşmaya varan siyah beyazlılar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun onay vermesi durumunda maçı Vodafone Arena'da oynamak istiyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz