Futbol

"Bilic 500 bin avroya serbest kalır"

02 Nisan 2015 Perşembe 17:34 - Son Güncelleme 02 Nisan 2015 Perşembe 17:40

Çebi, Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı futbol takımını takip eden gazetecilerle bir araya geldi.

Çengelköy'deki bir restoranda gerçekleştirilen buluşmada siyah-beyazlı yöneticiler, sezonun değerlendirmesini yaptı. Ahmet Nur Çebi, kalan 9 maçı kazanıp şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Sezon sonu değerlendirmesini de ligin bitmesiyle birlikte yapacaklarını kaydeden Çebi, teknik direktör Slaven Bilic'in durumunu da değerlendirdi ve Hırvat çalıştırıcının kalmasını istediklerini dile getirdi.

Bilic 500 bin avroya serbest kalma opsiyonuna sahip

Siyah-beyazlı takımın yöneticisi, hem kendilerinin hem de Bilic'in 500 bin avro karşılığında serbest kalması yönünde opsiyona sahip olduğunu ifade etti.

Metin Albayrak ise şampiyon olmaları halinde kulübün en anlamlı başarısını yakalamış olacaklarını dile getirdi. Ligde 9 haftanın kaldığını hatırlatan Albayrak, "Şampiyon olabileceğimize inanıyoruz. Olmayı da çok istiyoruz. Kenetlenmeye ihtiyacımız var. Bu sezon stadımız yok. Maddi durumlar, takımın yaşadığı sakatlıklar ve yaptığı mücadele ortada. Bu yüzden biz şampiyon olursak anlamı çok değişik olacak" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz