Futbol

Bilic'e Lucescu ve Önder Özen soruldu

15 Nisan 2015 Çarşamba 15:35 - Son Güncelleme 15 Nisan 2015 Çarşamba 19:55

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, gündeme dair açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Basında çıkan "siyah beyazlı takım Lucescu ile ilgileniyor haberlerinin kendisini etkilemediğini söyleyen Hırvat çalıştırıcı, sezon sonu için tek düşüncemiz şampiyonluk" dedi.

Bilic, Fenerbahçe'ye yapılan saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaptanlarla buluşmasınınsa olumlu bir girişim olduğunu söyledi. Atiba'nın takımda kalmasını istediğini söyleyen Bilic, "Yeni sezon için de en az 3 takviye yapacağız" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, antrenman sonrası basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Konuşmasına sezon sonu için koyduğu hedefleri anlatarak başlayan Hırvat teknik adam, tek düşüncelerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Bilic, "Tüm planlarımızı bu yönde yapıyoruz. Şu andan itibaren hiçbir takımın zirveden 6 puan geriye düşme lüksü kalmadı" dedi.

"Beşiktaş Lucescu ile görüşüyor" sorusuna cevap

Medyada çıkan "Beşiktaş Lucescu ile görüşüyor" haberlerine de değinen tecrübeli teknik adam, "Bu haberler beni etkilemiyor. Ben de elimden geleni yapıyorum. Kişisel fikrim iyi bir sezon geçiriyoruz" ifadelerini kullandı.

"Türkiye'ye geldiğim için asla pişmanlık duymadım"

Fenerbahçe'ye yapılan saldırıyı da trajik olarak yorumlayın Bilic, Türkiye'ye geldiği için asla pişmanlık duymadığını, şu anda Türkiye dışında olsa siyah-beyazlı kulübün teklifini yine tereddüt etmeden kabul edeceğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Süper Lig takımlarının kaptanlarını davet etmesini olumlu bulduğunu belirten Bilic, devlet adamlarının çözüm önerilerinde bulunmasının futbol açısından değerli olduğunu ifade etti.

Sohbette Bilic'e yaşanan sakatlıklar ve transfer girişimleri de soruldu. Hırvat teknik adam, takımda çok fazla sakatlık olduğuna dair eleştirilere katılmadığını belirtti.

"Atiba kalmadı, yeni sezonda 3 takviye yapacağız"

Atiba'nın takımda kalmasını istediğini söyleyen Bilic, "Yeni sezon için de en az 3 takviye yapacağız" dedi.

Önder Özen'e şans diledi

Hırvat Hoca, soru üzerine Kasımpaşa ile anlaşan Beşiktaş'ın eski futbol direktörü Önder Özen'e ise şans diledi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz