Futbol

Bilic'ten TRT Spor'a transfer açıklaması

28 Haziran 2014 Cumartesi 19:57 - Son Güncelleme 29 Haziran 2014 Pazar 10:55

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Lanzini ve Mitroglou'yu doğruladı.

TRT Spor'a konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Lanzini ve Mitroglou'nun listelerinde olduğunu doğruladı. Bilic, devre arasında Alman ekibi FC Schalke 04'ten Beşiktaş'a kiralık olarak gelen ABD'li Jermaine Jones ile ilgili de sürpriz bir açıklama yaptı: "Jones'a kapımız kapanmadı" diyen Hırvat teknik adam, geçen sezon devre arasında Wolfsburg'da oynayan İvan Perisic'i kiralamayı düşündüklerini de ilk kez açıkladı.

Beşiktaş yeni sezon hazırlıkları için yarın Almanya'ya gidiyor.  Burada iki Alman takımıyla hazırlık maçı yapacak olan siyah-beyazlılar daha sonra İngiltere'ye geçecek.

Beşiktaş'ın yurtdışı kampı öncesi TRT Spor'da yayınlanan "Kupa Anatomi" programına konuşan Slaven Bilic, Brezilya'da süren Dünya Kupası ve siyah-beyazlı ekibin transfer çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Neymar ve Messi'nin performansına ayrı bir parantez açan Bilic, Hırvatistan milli takımında en çok İvan Perisic'in performansını beğendiğini söyledi.

Alman Wolfsburg'da oynayan Perisic ile geçen devre arasında ilgilendiklerini ilk kez açıklayan Bilic, "Devre arası transfer döneminde Perisic'i kiralık olarak getirmeye çok yakındık ancak olmadı. Wolfsburg'un bir oyuncusu sakatlandı ve göndermediler" dedi.

Jones sürprizi

Sezonun ikinci yarısında Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan ABD Milli Takımı oyuncusu Jermaine Jones'a kapıyı kapatmadıklarını belirten Hırvat teknik adam, "Jermaine Jones iyi bir performans gösterdi. İyi bir profesyonel, iyi bir Dünya Kupası oynuyor. Bir opsiyonumuz vardı, hala bir opsiyonumuz olabilir. Daha bir karar verilmedi." ifadelerini kullandı.

Çok konuşulan o iki isim listede

Bilic, İn­gil­te­re'nin Ful­ham ta­kı­mın­da oynayan Yu­nan gol­cü Kos­tas Mit­rog­lo­u ile River Plate'de forma giyen Manuel Lanzini'nin listelerinde olduğunu doğruladı.

Slaven Bilic, "Kapalı kapılar ardında neler konuştuğumuzu tabii ki söylemeyeceğim. Ancak Lanzini ve Mitroglou listemizde olan oyuncular ve Beşiktaş'a faydası olacağını düşündüğümüz isimler" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz