Futbol

"Bir kırmızı ve bir penaltı verilmedi"

08 Şubat 2015 Pazar 00:01 - Son Güncelleme 08 Şubat 2015 Pazar 02:28

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının tartışmalı pozisyonları "Stadyum"da yorumlandı.

TRT 1 ve TRT Spor'dan ortak yayınlanan "Stadyum" programında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan dev maçın tartışmalı pozizyonları masaya yatırıldı.

"Emenike'nin pozisyonu penaltı değil"

Fenerbahçe'den Emenike'nin Trabzonspor ceza sahası içinde düşürülmesi konusunda "Stadyum" programının yorumcusu eski Fenerbahçeli futbolcu Oğuz Çetin, "Penaltı değil" dedi.

"Egemen kırmızı kart görmeliydi"

Stadyum'da, maçın 52. dakikasında Fenerbahçe'den Egemen Korkmaz ile Trabzonsporlu Aykut arasında yaşanan itişme de analiz edildi. Egemen'in rakibine "tokat" attığını belirten Stadyum programı yorumcuları, hakemin kırmızı kart göstermesi gerektiğini savundu.

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde siyah-beyazlı ekipten Veli Kavlak'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonu hatırlatan Kaya Çilingiroğlu, "Egemen'in hareketi, Veli'nin Sneijder'e yaptığı hareketten bile daha ağır. Egemen'e kesinlikle kırmızı kart gösterilmeliydi" diye konuştu.

Maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın, her iki futbolcuya da sarı kart gösterdiği bu pozisyon için Oğuz Çetin de "Egemen'in hareketi kasıtlı, kırmızı olmalıydı" dedi.

"Diego'nun pozisyonu penaltı"

Fenerbahçe'den Diego'nun Medjani'nin müdahalesiyle ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyon için Kaya Çilingiroğlu, "Yüzde 100 penaltı" derken Oğuz Çetin, "Net penaltı ve sarı kart"  yorumunu yaptı.

Hakan Ünsal da "Rakibi Diego'yu yukarıdan bozuyor, penaltı" ifadesini kullandı. 

"El yok, nizami bir hareket"

Kaya Çilingiroğlu, Diego'nun bu pozisyonundan kısa süre önce Fenerbahçeli Caner'in topa yaptığı müdahelle için ise "Omuzuyla nizami bir davranış, Caner'in pozisyonunda el yok, son derece nizami bir hareket" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz