Futbol

"Biz bir aileyiz"

15 Kasım 2013 Cuma 17:44 - Son Güncelleme 15 Kasım 2013 Cuma 17:49

Ersun Yanal ile Zeljko Obradovic aynı masada buluştu...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp CEO'su Hakkı Hasan Yılmaz, teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Menajeri Mirsad Türkcan, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri'nde öğle yemeğinde bir araya geldi.

"Biz bir bütünüz"

Ersun Yanal ve Zeljko Obradovic yemeğin ardında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Güzel bir ortamda yemek yediklerini belirten Ersun Yanal, "Biz Fenerbahçe Ailesi olarak bir bütünüz. Güzel bir zaman geçirdik. Hep beraber sohbet ettik. Güzel bir öğle yemeği yedik. Bu birlikteliği maçlarda da yaşıyoruz .Bu sene Fenerbahçe senesi. Hepimizin amacı Fenerbahçe'nin her branşta başarılı olması. Hocamız basketbolda, biz de futbolda güzel bir sezonu güzel bir şekilde işlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Basketbolu çok seviyorum ve ilgiliyim. Elimden geldiği kadar maçları izlemeye çalışıyorum. Obradovic, kendini dünyaya kanıtlamış bir isim. Olağanüstü bir kariyere sahip. Onunla birlikte sohbet etmek sporun içinden deneyimlerinden, yaşadıklarından faydalanmak gerektiğine inanıyorum. Ülkemizde böyle değerli bir koça sahip olmak çok önemli, Fenerbahçe açısından da büyük bir avantaj. Keyifle izlemeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Obradovic: "Futbol takımının en büyük destekçisi benim"

Zeljko Obradovic ise, "Hep beraber çok güzel bir öğle yemeği yedik. Başkanımıza da teşekkür etmek istiyorum; kendisi de bizimle beraberdi. Çok güzel bire ambiyanstı Genel konularla konuşma fırsatı yakaladık ve saygıdeğer hocamızla tanışma fırsatı buldum. Kendi adıma çok mutlu oldum. Mesleğim ile ilgili paylaşımlarımız oldu. Geçen maça gitme fırsatı yakaladım. Futbolu çok seviyorum. İyi bir futbol seyircisiyim. Galatasaray maçında tribünden desteğimizi verdik. Çocukluğumda ben de futbol oynadım. Anladığımızı iddia etsek de yüzde yüz anlamayız. Gerçekten futbol takımı da iyi bir atmosfer yakalamış, iyi bir ekip ruhu var. Hocamızı tebrik ediyorum. En büyük temennim, bu başarılı grafiği sürdürürler ve kupaları elde ederler. En büyük destekçileri de benim." şeklinde konuştu.

(Cihan)

İLGİLİ GALERİLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz