Futbol

Boluspor'da transfer çalışmaları

12 Ocak 2016 Salı 15:54 - Son Güncelleme 12 Ocak 2016 Salı 13:55

Karakuş: "Şu anda aramıza katılan 4 oyuncu var"

 PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Cüneyt Karakuş, transferde kulübe yakışacak, karakterli kişilikte ve niyette oyuncular tercih etmeye çalıştıklarını söyledi.

Karakuş, Karaçayır Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde yaptığı açıklamada, lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarının hazırlıklarının sürdüğünü söyledi.

Ligin ikinci yarısına kazanarak başlamak istediklerini belirten Karakuş, "Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında oynayacağımız Bursaspor maçı bize lig için bir ışık verecek diye düşünüyorum. İnşallah bir sakatlık olmadan Bursa maçını iyi bir şekilde geçeriz" diye konuştu.

Karakuş, takımda birçok oyuncuyla yolların ayrıldığını ifade ederek, giden oyuncuları performanslarına göre değerlendirdiklerini vurguladı.

Giden oyuncuların verdiği katkıları önemsediklerini vurgulayan Karakuş, "Hiçbirini yadırgamıyoruz. Bir ahlaksızlık, bir sıkıntı yapmadılar. Sadece performanslarından memnun olmadığımız için bu oyuncularla yollarımızı ayırdık" ifadesini kullandı.

Gelen oyuncuları da ince eleyip, sık dokuduklarını anlatan Karakuş, şunları kaydetti:

"Öncelikle Boluspor Kulübü'ne yakışacak karakterli kişilikte ve niyette oyuncular tercih etmeye çalışıyoruz. Şu anda aramıza katılan 4 oyuncu var. Önümüzdeki günlerde de mutlaka hem eksik olan yerlere hem de bir şekilde kadroya katkı sağlayacak 3-4 tane transfer daha istiyoruz. İnşallah bu hafta en az bir ya da ikisi gerçekleşirse bizim için daha sevindirici olacak."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz