Futbol

Bowen, Nani ile ilgilendiklerini doğruladı

04 Temmuz 2016 Pazartesi 17:01 - Son Güncelleme 05 Temmuz 2016 Salı 05:47

Bowen: "Nani, İngiltere dönmek isterse onunla ilgilenen birçok kulüp olacaktır"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City, Fenerbahçe'de forma giyen Portekizli futbolcu Nani'yi kadrosuna katmak istiyor.

İngiliz basınına konuşan antrenör Mark Bowen, Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz Milli Takımı'nın başarısı için mücadele eden 29 yaşındaki yıldız oyuncuyla ilgilendiklerini doğruladı.

Geçen yaz transfer döneminde sarı-lacivertli ekiple üç yıllık sözleşme imzalayan Nani'nin Premier Lig'den erken ayrıldığını savunan Bowen, "Hala gerçek bir yetenek. Premier Lig takımlarında oynayabilecek niteliklere sahip. Manchester United'da iyi zamanlar geçirdi ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı. İngiltere dönmek isterse onunla ilgilenen birçok kulüp olacaktır." ifadelerini kullandı.

Portekiz'in Sporting Lizbon takımından 2007 yılında Manchester United'a transfer olan Nani, 229 maçta forma giydi ve 40 gol attı. Manchester ekibiyle 2008, 2009, 2011 ve 2013 yıllarında şampiyonluk turu atan Portekizli futbolcu, Hollandalı teknik adam Louis van Gaal döneminde kadroda düşünülmemiş ve eski takımına kiralanmıştı.

Nani'nin kadrosunda yer aldığı Portekiz Milli Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde 6 Temmuz Çarşamba günü Galler ile karşılaşacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz