Futbol

Bruma'dan veda mesajı

15 Haziran 2017 Perşembe 11:38 - Son Güncelleme 15 Haziran 2017 Perşembe 11:45

Galatasaray'dan Almanya'nın Leipzig takımına transfer olan Armindo Bruma, sosyal medya hesabından Galatasaray taraftarına veda etti. Bruma, ''Hayatınızda yer almak benim için onurdu, kendinize çok iyi bakın'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan 15 milyon Avroluk rekor bedelle Leipzig'e transfer olan Portekizli oyuncu Armindo Bruma, sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı.

İstanbul'a geldiğinde 18 yaşında olduğunu hatırlatan Bruma, "Geldiğim ilk andan itibaren kendimi hep evimde hissettim" ifadelerini kullandı.

Bruma mesajında, ''Kulüpteki herkes beni evin küçük çocuğu gibi sahiplendi. Beni çok severlerken, duydukları saygıyı da bana her zaman yansıttılar. Bu benim için tarif edilemez bir lütuf. Türkiye'deki zamanım boyunca birlikte çalıştığım sayın başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, tüm profesyonellerimize, her ricamıza anında yanıt veren kulüp çalışanlarımıza, hayatımda daima çok önemli bir yerde kalacak Mert abime ve özellikle son maçımda bana gösterdikleri eşsiz sevgiden dolayı Galatasaray'ın büyük taraftarına çok teşekkür ederim. Bana çok şey kattınız. Umarım bir gün tüm bunların karşılığını size verebilirim'' ifadelerine de yer verdi.

Hayatın ne getireceğini bilemeyeceğini söyleyen genç yıldız, kapıyı aralık bıraktı ve mesajını; ''Belki yollarımız yeniden kesişir ve ben de eve dönerim. Ama o güne kadar Galatasaray'ı bir taraftar olarak destekleyeceğim. Hayatınızda yer almak benim için onurdu, kendinize çok iyi bakın. Sevgilerimle, Bruma'' ifadeleriyle sonlandırdı. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz