Futbol

"Bu gece uyumayacağım"

26 Ekim 2014 Pazar 23:14 - Son Güncelleme 26 Ekim 2014 Pazar 23:54

Felipe Melo, İstanbul Başakşehir maçının ardından soruları cevapladı.

Galatasaraylı Felipe Melo, 4-0'lık İstanbul Başakşehir maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Kötü bir dönemden geçtiklerini belirten Melo, bu durumdan bir an önce çıkmak istediklerini söyledi.

Felipe Melo, "Sonuçtan öte Galatasaray olduğumuzu sahada göstermemiz gerekiyor. Şimdi bazı spekülasyonlar duydum teknik direktörümüzle ilgili. Bunlar doğru değil. Suç bizim. Biz Galatasarayız ve sahadaki duruşumuzu değiştirmemiz gerekiyor. Bu maçın sonucuna baktığımızda çok ağır bir sonuç. Böyle bir periyoda hiç girmemiştik. Zihniyetimizi değiştirmemiz gerek. Eve gittiğimde uyumayacağımı söyleyebilirim. Bu maçı gerekirse yüz kere izleyeceğim ve hatanın nerede olduğunu bulacağım. Öyle bir periyoda girdik ki çalışmadan buradan çıkmamız imkansız. Bundan sonra çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız." dedi.

Melo'nun sağlık durumu

Sarı-kırmızılı takımın 2-0 yenik durumda olduğu bölümde, sol baldırından sakatlanan ve oyuna devam edemediği için 31. dakikada yerini Bruma'ya bırakan Melo'nun MR'ı çekilecek. Brezilyalı futbolcunun sakatlığının boyutu, MR sonucundan sonra netleşecek.

Galatasaray'dan açıklama

Öte yandan, Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Melo'nun yayıncı kuruluşa "Geceleri evde uyuyamıyorum. Restoranlarda gezmiyorum" diye bir ifade kullanmadığı ve sosyal medyada yayılan bu sözlerin doğru olmadığı kaydedildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz