Futbol

''Bu ligler tescil falan edilmez''

22 Mart 2020 Pazar 22:25 - Son Güncelleme 23 Mart 2020 Pazartesi 12:33

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, liglerin şu anki haliyle tescil edilmesiyle ilgili ''Bu ligler tescil falan edilmez. Bu lig oynanmamış kabul edilmeli görüşündeyim.'' dedi.

Haber Global'e açıklamalarda bulunan Ahmet Nur Çebi, ''Kulüpler Birliği'nde ortak bir karar yok. Liglerin başlamasını istiyoruz. Herkes fikirlerini söyledi. Herkesin hemfikir olduğu konu inşallah bu sıkıntıyı süratle atlatırız ve ligler başlar. Bu konuda mutabakat sağlandı. Kimisi play-off diyebilir. Ama bu konuda fikir birliği söz konusu değil. Bu ligler oynanmalı. Oynandığı zaman sorun bitmiş olacak. Ne mutlu bize. Bu ligler tescil falan edilmez. Bu lig oynanmamış kabul edilmeli görüşündeyim. Bu sene bu lig oynanmamış kabul edilebilir. Niyetimiz oynamak tabi.'' ifadelerini kullandı.

Çebi'den ''evde kal'' çağrısı

''Devletimizin çağrısına bizler de destek veriyoruz. Çok mecbur kalmadıkça çıkmıyorum. 65 yaşına henüz gelmediğim için ne mutlu bize diye espri yapıyorum. Evde Kal çağrısına uyulmadığını görüyorum. Herkesin anlamadığı bir şey var. Karantina bu. İşlerinizi görün ama çok çabuk geriye dönün telkini vardı. Pazar günü herkes sokakta. Herkes tatilte. Garip bir tutum var. Niye böyle yapıyoruz bilmiyorum. Bu doğru değil. Ülkemizin geleceği için bu kararı uygulamamız gerekiyor.''

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz