Futbol

"Bu rezalet bir şey"

10 Mayıs 2015 Pazar 00:05 - Son Güncelleme 10 Mayıs 2015 Pazar 01:24

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, tribün cezası ile ilgili sert konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Sivasspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Bundan sonra şampiyonluğa daha çok inanacağız ve bu şampiyonluğu alacağız" dedi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında tribün kapatma cezasının uygulanacak olması konusunda ise Uslu, "Bu rezalet bir şey, bunu aklımız almıyor" diye konuştu.

Mahmut Uslu, Fenerbahçe'nin Medicana Sivasspor'u 3-2 yendiği maçın ardından Sivas 4 Eylül Stadı önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ligde 2011'de Sivas'ta şampiyonluğu kazandıklarını anımsatan Uslu, bu maçın da şampiyonluğu getiren karşılaşmaya benzer olduğunu söyledi.

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin başa baş şampiyonluk yarışı içinde olduğunu ifade eden Uslu, Sivasspor kalecisi Ertuğrul Taşkıran'ın yaptığı 2-3 önemli kurtarışın, rahat geçeceğini düşündükleri maçı zora soktuğunu belirtti.

"Bundan sonra şampiyonluğa daha çok inanacağız ve bu şampiyonluğu alacağız" diye konuşan Mahmut Uslu, mayıs ayında yapacakları kongreye kadar şampiyonluklarını ilan edeceklerine yürekten inandığını kaydetti.

Fenerbahçe'nin üçüncü golünden sonra tribünde bulunduğu yerden kalktığının sorulması üzerine Uslu, uğur için bazı şeyler yaptıklarını, bir arkadaşını getirmek için ayağa kalktığını aktardı.

"Bu rezalet bir şey, bunu aklımız almıyor"

Mahmut Uslu, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında tribün kapatma cezasının uygulanacağının hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi:

"Bu rezalet bir şey, bunu aklımız almıyor. Size 10-12 bin kişilik... O zaman Passolig'i niye yaptınız? O zaman niye bu kadar yatırım yaptınız? Neden küfür edenleri, tahrik edenleri görüp de oradan almıyorsunuz? Onun için yapılmadı mı bu kadar yatırımlar? Bu tür insanları oradan alacaksınız. Beşiktaş maçında da iki tribünümüz kapalıydı. Biz alıştık ama geri kalan tribünleri bütün seyircilerimiz inşallah dolduracak, onları telafi edecekler."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz