Futbol

"Bu sene işi sıkı tutacağız"

11 Temmuz 2014 Cuma 18:20 - Son Güncelleme 11 Temmuz 2014 Cuma 18:23

Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Kaan Savruk, yeni sezon ile ilgili konuştu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Kaan Savruk, "Geçen sene zor bir sezon geçirdik ve ligde kaldık, bu sezon işi daha sıkı tutacağız" dedi.

"Bülent Korkmaz ile anlaştık"

AA'ya açıklama yapan Savruk, yeni sezon çalışmalarına kısa bir süre önce başladıklarını hatırlattı. Hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüklerini vurgulayan Savruk, şöyle devam etti:

"Geçen sene zor bir sezon geçirdik ve ligde kaldık, bu sezon işi daha sıkı tutacağız. Sadece bunu yapmakla iş bitmiyor. Bu anlamda ilk olarak hocamızla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık çünkü onun istediği mali kriterlere sistemimiz uymuyordu. Hocamızla yolları ayırdıktan sonra Bülent Korkmaz ile anlaştık. Hoca ve teknik heyeti hemen antrenmanlara başladılar. 15 Temmuz gibi Erzurum'a geçeceğiz. 1 Ağustos'ta da Avusturya'da bir kamp gerçekleştireceğiz."

Savruk transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da şunları kaydetti:

"Bunun yanında transfer çalışmalarımız devam ediyor. Hocamızın mevcut kadroyu deneyip gözden geçirdikten sonra vereceği rapor doğrultusunda takviye gerekecek mi gerekmeyecek mi bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz