Futbol

"Bu sezon diğer sezonlardan farklı"

03 Aralık 2020 Perşembe 16:36 - Son Güncelleme 03 Aralık 2020 Perşembe 16:48  |  Kaynak : TRT SPOR

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu. Çapa, oynayacakları Beşiktaş maçı ve hükmen mağlubiyet konusu hakkında konuştu.

Kasımpaşa'da teknik direktör Fuat Çapa TRT SPOR'da Gündem Futbol programına açıklamalarda bulundu. Çapa, "Galibiyetle başlamak çok güzeldi. Geçtiğimiz sezon çalıştığımız arkadaşlardan 7 tanesi bizimle çalışan isimlerdi sadece öndeki dörtlü oynayan arkadaşımız yeniydi. Onlarla görüşme yaptık ve istediklerimizi dile getirdik onlarda buna çok güzel bir şekilde yanıt verdi ve güzel bir galibiyet oldu bizim adımıza." dedi.

"Beşiktaş karşılaşması çok önemli"

"Yarın oynayacağımız karşılaşma çok önemli Beşiktaş’ın son 2 haftada aldığı galibiyetler var bu orada beklentileri değiştirdi bunun da bilincindeyiz. Beşiktaş’ın artıklarını eksilerini biliyoruz. Son iki karşılaşmada Beşiktaş eksik gibi gözüksede orta saha ve hücum hattı oldukça iyi."

"Bu sezon diğer sezonlardan farklı. Düşündüğümüz 11 ile maça başlayamıyoruz. Tüm takımlarda aynı şeyleri yaşıyor. Bu süreçte bize ne kadar üretken olmamız gerektiğini gösterdi. Geçtiğimiz sezon yaptığımız performansın üstüne koyma hedefimiz var bu sezon."

"Ligin bir şekilde oynanması gerekiyor"

Hükmen mağlubiyet konusuna da değinen Çapa, "Ligin bir şekilde oynanması gerekiyor, sahada oynanmadan mağlubiyet olması çok hoş bir şey değil ancak federasyonda bu kararı almak zorunda ligin bir şekilde oynanması gerekiyor. Alınan karara saygı duymak lazım belki bu karar ile takımlar altyapıdaki çocuklara daha çok şans verecektir. Sonuçta takımlar sahaya çıkmadan yenilmek istemeyecektir." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz