Futbol

"Bu yıl, hayallerimin sezonu olacak"

24 Eylül 2014 Çarşamba 12:18 - Son Güncelleme 24 Eylül 2014 Çarşamba 12:27

İstanbul Başakşehirspor'un Boşnak futbolcusu Vişca, performansını yorumladı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Başakşehir'de forma giyen Bosna Hersekli milli futbolcu Edin Vişca, "Bu sezonun hayallerimin sezonu olabileceğine inanıyorum" dedi.

Ligin üçüncü haftasında karşılaştıkları Trabzonspor'a attığı golle dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu, bu sezon performansının geçmiş sezonlara göre daha iyi olacağını iddia etti.

Vişca, Trabzonspor'a karşı takım olarak iyi oynadıklarını ifade ederek, "Ancak yeterince şansımız yoktu. Maçın uzatma dakikalarında penaltıdan gol yedik ve iki puanı sahada bıraktık. Her şeye rağmen takım olarak sezona iyi başlamış olmaktan memnunuz" diye konuştu.

Geçen sezona kıyasla yeni bir takıma sahip olduklarını söyleyen Vişca, her geçen maç daha iyi olacaklarına inandığını kaydetti.

Vişca, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç'in son derece değerli bir teknik adam olduğunu belirterek, "Maç sonrasında saha oldukça kalabalıktı. Benim için son derece değerli biri olan Vahid Halilhodziç'i gördüm. Selamlaştık. Ligin kalan kısmında kendisine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Trabzonspor maçında kaydettiği golle hem ülkesi Bosna Hersek'te hem de Türkiye'de dikkatleri üzerine çeken Boşnak futbolcu, performansını daha da yukarı çekmek istiyor. Vişca, "Daha iyi oynayabileceğimi biliyorum. Bunu hissediyorum. Bu sezonun hayallerimin sezonu olabileceğine inanıyorum" şeklinde beklentisini dile getirdi.

Webo, sıra dışı bir oyuncu

Trabzonspor maçında kaydettiği golün ardından bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden kendisini tebrik eden eski takım arkadaşı Fenerbahçeli Pierre Webo'yla çok iyi birer arkadaş olduklarını ifade eden Vişca, "Webo ile birlikte iki yıl oynadık. Bu süre içinde iyi birer arkadaş olduk. Kendisi sıra dışı bir oyuncu. Onun beni övmesi, benim için çok önemli" dedi.

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı'nın da vazgeçilmezleri arasında yer alan Vişca, ekim ayında oynayacakları Galler ve Belçika maçlarını da değerlendirdi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri ilk maçında Kıbrıs Rum Kesimi'ne 2-1 yenildiklerini hatırlatan Vişca, şunları kaydetti:

"O maçta konsantrasyon eksikliğimiz vardı. Bu bize pahalıya mal oldu. Kıbrıs bize ders olmalı. Bir daha tekrarlanmamalı. Elemelerin sonuna kadar dokuz maçımız daha var. Kader maçları yerine elemelerin başında puan kaybetmemiz daha iyi. Kaliteli bir takımız, her bölgede iyi oyuncularımız var. Fransa'nın ev sahipliğine düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yer alacağımıza inanıyorum. Galler Milli Takımı iyi bir ekip ama biz daha iyiyiz. Grubun favorisi Belçika ancak onlar da yenilmez değil."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz