Futbol

"Bugünkü kaybı 2. golü atamamamıza bağlıyorum"

24 Kasım 2019 Pazar 21:05 - Son Güncelleme 24 Kasım 2019 Pazar 21:11

Süper Lig’in 12. haftasında evinde Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilen Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş, 2. golü atamamalarının kendilerini sıkıntıya soktuğunu vurguladı.

Süper Lig'in 12. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş, öne geçtikten sonra 2. golü bulamamalarının yenilgiye neden olduğunu ifade etti.

"Bugün bizim için fırsattı. 6 oyuncumuz, sakatlığı ve cezası nedeniyle oynamadı. Burada 4’üncü sezonum. Kişilere bağlı değil plana sadık kalan bir oyun tarifi yapıyordum. Maça iyi başladık. Doğru yerleştik. Doğru tercihler yaptık. Oyun dengelendi. Daha sonra ise kopuk oynamaya başladık. İkinci golü bulmamız gerekiyordu. Dakikalar ilerledikçe daha fazla savunma yapmak durumunda kaldık. Gençlerbirliği erken hamleler yaptı. Savunma yapmak bizi yordu. Dönen toplar atak oldu. Yediğimiz ilk golden sonra çabuk toparlansak baskı yaratabilirdik. Bugünkü kaybı 2. golü atamamamıza bağlıyorum."

Kemal Özdeş, Gençlerbirliği'nin kazandığı penaltıdan önce Kasımpaşalı futbolcu Fode Koita'nın ceza sahasında yerde kalması ile ilgili bir pozisyonunun sorulması üzerine ise şu cevabı verdi:

"Koita'nın pozisyonunu seyretmedim. Ama akan oyunda pozisyona bakılabilirdi. Dördüncü hakem pozisyonun penaltı olmadığını söyledi. Daha önce Hajradinovic'e arkadan yapılan pozisyonda faul verilebilirdi. Dönüşünde sanırım penaltı oldu. Böyle verilmeyen penaltılar biliyorum. Standardı oturtamadık ama mağlubiyeti buna bağlamıyorum. 90 dakikaya hazır olmak ve plan dışına çıkmamak gerekiyor. Bugünkü sorunumuz buydu"

aynak: DHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz