Futbol

Bülent Korkmaz: Halledeceğiz

29 Şubat 2020 Cumartesi 18:09 - Son Güncelleme 29 Şubat 2020 Cumartesi 18:21

Sahasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, "Yetenekli oyuncular ön bölgelerde risk alarak hareket etmeliler ve sonucu çıkarmalılar. İnşallah bunu yapacağız. Halledeceğiz" dedi.

Kümede kalma mücadelesi veren İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı.

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada oyunun hakimiyetinin kendilerinde olduğunu ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını söyledi.

Sonuç alamamanın hem kendisini hem de oyuncularını üzdüğünü ifade eden Korkmaz, şunları kaydetti:

"Özellikle rakibin bize göre üçüncü bölgesinde, yetenekli oyuncularca risk alınmadan sonuç almanız veya pozisyon yaratmanız çok zor. Alışılmış bazı düzenler var. Onun değişmesi çok çabuk olmuyor. Geldiğimden beri en yoğun çalıştığımız yer ön bölge. Ön bölgede, rakip alandaki ceza sahası ve çevresinde risk alarak oyun oynamamız lazım. Yetenekli oyuncular ön bölgelerde risk alarak hareket etmeliler ve sonucu çıkarmalılar. İnşallah bunu yapacağız. Halledeceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu işi çözmeye çalışacağız."

Korkmaz, açıklamanın ardından Suriye'nin İdlib kentinde şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan askerlere de acil şifalar diledi.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz