Futbol

Bülent Korkmaz'dan kırmızı kart cevabı

27 Ekim 2014 Pazartesi 23:06 - Son Güncelleme 28 Ekim 2014 Salı 00:11

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Korkmaz, Beşiktaş galibiyetini yorumladı.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 3-2 kazandıkları Beşiktaş maçına ilişkin, "Avrupa'da ve Türkiye'de iyi oynayan bir Beşiktaş'a karşı bu galibiyeti almak çok anlamlı oldu" dedi. Korkmaz, Gökhan Töre'nin kırmızı kart görmesiyle ilgili bir soruya ise "Zaten dördüncü hakem o pozisyonda tam yanındaydı. O duydu zaten, O duyduğu için biz de itiraz ettik. O da 'duyduğunu' söyledi ve olayı orta hakeme iletti" cevabını verdi.

Korkmaz, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, taraftarları önünde galip gelmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

"Bu galibiyet çok anlamlı"

Lider Beşiktaş karşısında sezonun ilk galibiyetini elde ettiklerini vurgulayan Korkmaz, şöyle devam etti:

"Oyuncularımı kutluyorum tebrik ediyorum, sezon başından beri iyi oynuyorduk, kazanmaya yakın taraftık. Yenildiğimiz maçta bile iyi oynuyorduk. Bu futbol böyle, futbol şansı top sizi sevecek. Türkiye'nin en iyi takımı, Avrupa'da ve Türkiye'de iyi oynayan bir Beşiktaş'a karşı bu galibiyeti almak çok anlamlı oldu. Futbolcularımın sonuna kadar mücadele etmeleri beni gururlandırdı. Kaybedebilirdik de kaybetsek de aynı şeyleri söylerdim. Galibiyetin 7. maçta ve Beşiktaş'a karşı gelmesi bizi mutlu etti. Beşiktaş'ın teknik direktörünü de tebrik ediyorum ortaya iyi takım çıkarmış. Onlara karşı oynayıp kazanmak bizi ayrıca mutlu etti."

Korkmaz, Gökhan Töre'nin kırmızı kart görmesiyle ilgili bir basın mensubunun sorduğu soruya "Gökhan bir şeyler söyledi. Neler söylediğini duydum ama ben burada söyleyemem. Dördüncü hakem de duydu. Zaten dördüncü hakem o pozisyonda tam yanındaydı. O duyduğu için biz de itiraz ettik. O da 'duyduğunu' söyledi ve olayı orta hakeme iletti" cevabını verdi.

Bülent Korkmaz, Edinho'nun iyi futbolcu olduğunu hazır olduğu zaman her zaman forma giyeceğini de sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz