Futbol

"Burada daha iyiyim"

19 Eylül 2016 Pazartesi 00:25 - Son Güncelleme 18 Eylül 2016 Pazar 22:11

Talisca, Gökhan Gönül ve Gökhan İnler'den maç sonrası açıklama geldi.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ın ilk golünü kaydeden Anderson Talisca, "Benfica'da inişli, çıkışlı zamanlarım oldu ama burada daha iyiyim" dedi.

Talisca: "Burada daha iyiyim"

Talisca, maçtan sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, kendileri için zor bir maçın geride kaldığını, uzun zaman sonra Akhisar Belediyespor deplasmanında kazandıklarını belirtti.

Galibiyete ihtiyaçlarının olduğunu aktaran Talisca, "Kendi tempomuzu rakibe kabul ettirdik ve bizim için iyi oldu. Benfica'da inişli, çıkışlı zamanlarım oldu ama burada daha iyiyim. Eşim, annem, babam beni destekliyor. İniş çıkış yaşamadan güzel bir form grafiği yakalamak istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Gökhan Gönül: "Tam olarak hazır değildim"

Takım olarak ligde ilk 3-4 haftayı güzel geçirdiklerini söyleyen Gökhan Gönül, şunları kaydetti:

"Beşiktaş için Akhisar Belediyespor deplasmanı her zaman zordur. Hava şartları çok olumlu değildi. Zemin futbol oynamaya çok elverişli değildi. Sakatlığım vardı. Yavaş yavaş atlatıyorum. Tam olarak hazır değildim. Benim performansım bu değil. Takıma neler katabileceğimi biliyorum. Derbide hazır olacağıma eminim. Tabii ki karar hocanın, kararlara saygı duyuyorum."

Gökhan İnler: "Bizim kendimize bakmamız lazım"

Maç içinde ayak parmağına bir darbe aldığı için ağrısının olduğunu ve riske girmediği için oyundan çıktığını aktaran Gökhan İnler ise kazanmak için geldikleri Akhisar Belediyespor karşılaşmasına iyi başladıklarını ve 2 gol attıklarını ifade etti.

Gökhan İnler, gelecek haftaki Galatasaray derbisiyle ilgili de şöyle konuştu:

"Benim ve yeni transferler için ilk derbi olacak. Bizim kendimize bakmamız lazım. Her şeyi vermek için kalbimizle sahaya çıkacağız. Takım oyuncusuyum. Hoca ile konuşup takımı organize etmek benim görevim. Kim oynarsa oynasın her şeyini vermesi lazım. Kazanmak için sahaya çıkacağız."

İLGİLİ HABERLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz