Futbol

"Burada inanılmaz yıllar geçirdim"

04 Temmuz 2020 Cumartesi 00:06 - Son Güncelleme 04 Temmuz 2020 Cumartesi 00:28

Yuto Nagatomo Türkiye'den ayrıldı, ayrılırken son röportajını ise TRT SPOR'a verdi. Nagatamo, "Burada inanılmaz yıllar geçirdik. Antrenmandan önce ağlamamak için kendime söz verdim ancak kendimi tutamadım" dedi.

Galatasaray ile sözleşmesi sonra eren Yuto Nagatomo, Türkiye'den ayrıldı.

Ayrılırken havaalanında son röportajını TRT SPOR'a veren Japon futbolcu, "Burada olmak beni inanılmaz onurlandırdı. Çok başarılı güzel seneler geçirdim. Şu anda çok mutluyum ama bir yandan da Türkiye'ye veda ettiğim için içim buruk. Türk insanını çok sevdik. Bu ülkeyi çok sevdik. Ayrılırken de hüzünlüyüm tabii ki. Fatih Terim'e, başkanımıza, taraftarlarımıza ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi. 

"Antrenmandan önce kendi kendime söz vermiştim, 'güçlü olmam gerekiyor' dedim. Ancak o anda 2.5 senede yaşadığım anlar aklıma geldi ve Fatih Terim'in sözleri beni çok onore etti ve ağlamama sözümü tutamadım. Ağladım ve yapacak bir şey yok."

Nagatomo, geleceği ile ilgili ise, "Japonya'da menajerimle görüşeceğim. Kendimi iyi hissediyorum. Devam edeceğim. Ama nerede olacağı henüz belli değil." ifadesini kullandı. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz