Futbol

Burak Elmas'tan Marcao açıklaması

18 Ağustos 2021 Çarşamba 15:52 - Son Güncelleme 18 Ağustos 2021 Çarşamba 16:07  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao ile ilgili "Oyuncumuz gerekli açıklamayı yaptı. Teknik direktörümüz ve kaptanlarımızla görüşerek gereken cezayı vereceğiz." dedi.

Konuyla ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, şu ifadeleri kullandı:

"Biz zaten yönetim olarak bu olayı kesinlikle tasvip etmediğimizi belirttik. Bizim bir kulüp içi disiplin talimatımız var. Bu talimat gereği yapılması gereken süreci başlattık. Fakat şunu da belirtmek isterim ki dışarıda gelişen olayları yakından takip ediyoruz. Hiçkimse unutmasın ki Galatasaray kuvvetli bir ailedir. Dışarıda sadece kendi hevesleri için Galatasaray'da alınması istenen aksiyonları kimse kulübümüze dikte edemez. Özellikle bazı televizyonlarda bazı yorumcuların yaptığı seviyesiz yorumlara cevap vermiyor oluşumuz, nezaketimiz yanlış anlaşılmasın. Gerekli olduğunda en sert tepkiyi veririz ama herkes de dikkatli olsun. Galatasaray ile uğraşmasınlar. 

Biz tasvip etmediğimiz bu konuda iç ceza işlemleri başlattık. Tekrar söylüyorum "iç", bu bir aile meselesidir. Tek sıkıntısı naklen yayında meydana gelmesidir. Oyuncumuz zaten bu konuda gerekli açıklamayı yaptı. Biz teknik direktörümüzle, kaptanlarımızla görüşerek gereken cezayı vereceğiz. Ama dediğim gibi başka kimse Galatasaray üzerinden racon kesmeye veya reyting kasmaya çalışmasın. Galatasaray çok büyük bir aile. Biz aile olarak bu tür sorunları Galatasaray değerlerine uygun halletmenin yolunu zaten biliyoruz. Buradan da bunu yapmaya çalışanları şiddetle uyarıyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz