Futbol

Bursa'da yeni dönem resmen başladı

24 Mayıs 2014 Cumartesi 15:35 - Son Güncelleme 24 Mayıs 2014 Cumartesi 15:40

Bursaspor Kulübü başkanlığına seçilen Recep Bölükbaşı, görevi devraldı.

Bursaspor Kulübü'nün dün gerçekleştirilen 50'nci Genel Kurulu'nda aldığı 1068 oy ile yeşil beyazlıların 24'ncü başkanı olan Recep Bölükbaşı, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenle mazbatasını 2. Başkan Rıdvan Şen'den aldı.

Devir teslim töreninden önce söz alan Divan Kurulu Başkanı Şükrü Akyollu yaptığı açış konuşmasında, "Erkan Körüstan Başkanlığı'ndaki yönetimin görevi 23 Mayıs'ta yapılan olağanüstü genel kurulu ile sona ermiştir. Tüzüğümüzün 18. maddesi uyarınca tüm görev ve yetkilerini Recep Bölükbaşı başkanlığında yönetime devir teslim yapacaktır" diyerek tutanağı imzaladı.

Daha sonra Recep Bölükbaşı öğretmen olan Divan Kurulu başkanı Şükrü Akyollu'nun elini öptükten sonra tutanağı imzaladı.

Körüstan katılmadı

Başkan Erkan Körüstan'ın yurt dışında olması nedeniyle devir teslim törenine 2.Başkan Rıdvan Şen yaptı. Şen, "Centilmence bir mücadele oldu. Recep Bölükbaşı başkan olmuştur. Önemli olan Bursaspor'un başarısıdır. Yönetime her türlü katkı sözünü veriyoruz. Bursaspor için hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Bölükbaşı: "Herkesten destek bekliyoruz"

Recep Bölükbaşı ise yaptığı konuşmada, "Değerli arkadaşlarımız gerçekten birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bursaspor büyük camia. Yara aldı. Kabuk tutup geçecek. Birlik ve beraberlik içinde olursak Bursa'yı iyi yerlere getireceğiz. Yönetimlere sahip çıkıp, tahammül göstermeliyiz. Yaptığımızda her sorunu çözeceğiz. 1 yıl görev yapan Erkan Körüstan'a çok teşekkür ediyorum. Kongre süresince kapıları açtılar. Yardımcı olacaklarına inanıyorum. Çok teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyız. Lütfen bize destek verin. Özellikle büyüklerimizden, taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Ortada yemek var. Bu yemeği gülerek yiyelim" dedi.

Daha sonra seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri tutanağı tek tek imzaladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz