Futbol

Bursaspor adeta duvar ördü!

28 Ekim 2013 Pazartesi 11:02 - Son Güncelleme 28 Ekim 2013 Pazartesi 11:49

Yeşil-beyazlı takım, ligdeki son 4 maçta rakiplerine kalesini kapattı.

Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'u deplasmanda mağlup ederek çıkışını sürdüren Bursaspor, son 4 maçtan 3 galibiyetle ayrılırken, kalesinde hiç gol görmedi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk 5 haftasında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan yeşil-beyazlılar, son 4 maçta ise iyi bir performans sergiledi.

Bursaspor, ligin ilk 5 haftasında attığı attığı 4 gole karşılık kalesinde 9 gol görürken, ikisi deplasman son 4 maçta ise kalesine adeta duvar ördü. Yeşil timsah, attığı 4 gole karşılık rakip forvetlere gol şansı tanımadı.

Bursaspor'un bu sezon İtalya'nın Genoa takımından transfer ettiği kaleci Sebastien Frey, her geçen gün kalitesini göstermeye başladı. İngiliz kaleci Scott Carson'un ailevi sebepleri öne sürerek takımdan ayrılmasının ardından transfer edilen ve ilk 5 haftada 9 gol yiyen Frey, son 4 maçta ise kalesini gole kapadı.

Son olarak Bursaspor'un deplasmanda 2-1'lik skorla sahadan yenik ayrıldığı Çaykur Rizespor maçında gol yiyen Frey, Akhisar Belediyespor, Kardemir Karabükspor, Kayserispor ve Torku Konyaspor müsabakalarında kalesinde gol görmedi.

Bursaspor'un oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle: 

Hafta  Maçlar Skor
1. Hafta  Eskişehirspor-Bursaspor 2-0
2. Hafta  Bursaspor-Galatasaray 1-1
3. Hafta  Medical Park Antalyaspor-Bursaspor 1-2
4. Hafta  Bursaspor-Beşiktaş 0-3
5. Hafta  Çaykur Rizespor-Bursaspor 2-1
6. Hafta  Bursaspor-Akhisar Belediyespor 0-0
7. Hafta  Kardemir Karabükspor-Bursaspor 0-1
8. Hafta  Bursaspor-Kayserispor 2-0
9. Hafta  Torku Konyaspor-Bursaspor 0-1
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz