Futbol

Bursaspor işi sıkı tutuyor

30 Ekim 2013 Çarşamba 14:22 - Son Güncelleme 30 Ekim 2013 Çarşamba 14:26

Timsahlar Fenerbahçe maçına hazırlanıyor.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında, cumartesi günü kendi sahasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

İdman öncesi bir grup taraftar, son haftalardaki perfonmansı eleştirilen Şamil Çinaz'a çiçek verdi.

Torku Konyaspor'u deplasmanda yenerek moral depolayan Bursaspor, lider Fenerbahçe ile oynayacağı cumartesi günkü maçın hazırlıklarını neşeli bir idmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Christoph Daum nezaretinde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman teknik heyet ve futbolcuların toplantısı sebebiyle bir saat gecikmeli başladı.

Isınma hareketleriyle başlayan idmana U17 Milli Takım'da bulunan Ertuğrul Ersoy, grip olan Sestak, Bandırmaspor ile yapılan A2 karşılaşmasında sakatlanan Okan Deniz ve sakatlığı süren Ozan İpek antrenmana katılmadı. Koondisyon ağırlıklı antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

Bursaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın ve Cuma günü basına kapalı olarak yapacağı idmanla sürdürecek.

TARAFTARDAN ŞAMİL'E ÇİÇEKLİ MORAL

Son haftalardaki performansı sebebiyle eleştirilen Bursaspor'un orta saha oyuncusu Şamil Çinaz'a antrenman öncesi yeşil - beyazlı taraftarlar destek verdi. Şamil'e çiçek veren taraftarlar, eleştirilere kulak asmamasını söyledi.

Taraftar adına konuşan Necmi Ayyıldız, şu ifadeleri kullandı:
"Bizler, Şamil'e güveniyoruz. Bursaspor gorasıyla verdiği mücadeleden dolayı teşekkür ediyoruz. Bir ricamız var Orduspor'daki performansv e mücadeleyi burada da gösterirse bu taraftar bağrına basacak ve el üstünde tutacaktır. Bizim için Fenerbahçe maçını kazanın."

Bu tür gelişmelerin kendilerine moral verdiğini anlatan Şamil, "Destekten dolayı teşekkkür ederim. Ben de bu verdiğiniz güveni boşa çıkartmayacağım. Sizi mahçup etmeyeceğim" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz