Futbol

Bursaspor kötü günleri atlatmak istiyor

26 Eylül 2013 Perşembe 12:05 - Son Güncelleme 26 Eylül 2013 Perşembe 12:07

Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı yenilgilerle taraftarın moralini bozan Bursaspor takımı, yarın konuk edeceği Akhisar Belediyespor'u yenerek kötü günleri geride bırakmak istiyor.
Yeşil-beyazlıların, ligde 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunuyor. Son olarak Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'a yinelen Bursaspor'da moraller bozuk. Yeşil-beyazlılar, ligin 6. haftasında Atatürk Stadı'nda yarın akşam saat 20.00'de başlayacak maç için hazırlıklarını tamamlayarak Özlüce Tesisleri'nde kampa girdi.

İKİ TAKIMIN DA GALİBİYETİ YOK

Bursaspor, Akhisapor Belediyespor ile 3. randevusuna çıkacak. Geçen sezon oynanan iki maçta da beraberlikle sonuçlanmıştı.

PİNTO OYNAYACAK, BELLUSCHİ YİNE YOK

Zorlu maçı kazanmakta başka bir şeyi düşünmeyen Bursaspor'da sakatlığı devam eden Bulluschi belirsizliği devam ediyor. Yıldız oyuncunun bu maçta forma giymesinin güç olduğu öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta oynayamayan golcü oyuncu Pinto'nun ise bu maçta ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.
MUHTEMEL KADRO
Bursaspor'un, zorlu maça şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor: "Frey, Şener, Serdar, Civelli, Taiwo, Şamil, Murat, Ferhat, Kazım, Batalla, Sestak

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz