Futbol

Bursaspor'da "Daum" belirsizliği

24 Mart 2014 Pazartesi 15:14 - Son Güncelleme 24 Mart 2014 Pazartesi 15:16

Bursaspor ile Christoph Daum arasında "resmi ayrılık" henüz gerçekleşmedi.

Yeşil-beyazlı takımın Torku Konyaspor'a geçen Cumartesi günü sahasında 2-1 yenilmesinin ardından Daum'un ayrılma talebiyle başlatılan "ayrılık görüşmeleri" devam ediyor.

Özlüce Tesisleri'nde süren görüşmelerin tamamlanmasının ardından "ayrılık" ile ilgili açıklamanın kulübün resmi internet sitesinden yapılacağı öğrenildi.

Bu arada yarın Galatasaray ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı takımın, yardımcı antrenör İrfan Buz gözetiminde basına kapalı antrenman yaptığı öğrenildi.

Daum ile ayrılma kararı alan diğer yardımcı antrenör Rudi Verkempinck'in de antrenmana çıkmadığı belirtildi.

Öte yandan Bursaspor, bir yandan Daum ile yollarını ayırmaya hazırlanırken diğer yandan da yerine getirilecek teknik direktörle ilgili çalışmalarını yürütüyor.

Yeşil-beyazlı yönetimin ilk olarak Abdullah Avcı ile temasa geçtiği öğrenildi. Avcı'nın teklife sıcak baktığı ve görüşmelerin devam ettiği gelen bilgiler arasında.

Avcı ile yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlanma ihtimaline karşılık Bursasporlu yöneticilerin 2 yerli teknik adamla daha dirsek temasında olduğu öğrenildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz