Futbol

Bursaspor'dan Serdar Aziz açıklaması

13 Mayıs 2016 Cuma 16:30 - Son Güncelleme 13 Mayıs 2016 Cuma 14:49

Bursaspor Kulübü, Serdar Aziz'le ilgili iddialara sert tepki gösterdi.

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Paçacı, bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada takım kaptanı Serdar Aziz hakkındaki iddialara ilişkin, "Kulüpten alacaklarının tamamını istediği, genç oyunculara da 'Daha fazla para veren kulüp olursa düşünmeden gidin' dediği yönündeki iddialar onur kırıcı ve asılsızdır" dedi.

Paçacı, AA'ya yaptığı açıklamada, iki kasığında yırtık bulunan oyuncunun, İstanbul'da özel bir sağlık kuruluşunda tedavisinin sürdürdüğünü söyledi.

Serdar Aziz'in birkaç gün önce Bursaspor tesislerine gelerek kulüp başkanı Ali Ay'a sakatlığıyla ilgili bilgi verdiğini anlatan Paçacı, bu görüşmede transfere ilişkin bir konunun geçmediğini ifade etti.

Oyuncunun bu görüşmede, peşin alması gereken ücrete karşılık kulübün mali durumunu düşünerek çek almayı kabul ettiğini dile getiren Paçacı, Serdar Aziz'in "Keşke Medipol Başakşehir maçında oynayıp kendimi riske atmasaydım ve kalan 3-4 maçta forma giyebilseydim." dediğini aktardı.

Hakkındaki asılsız transfer haberlerinden Serdar Aziz'in de sıkıldığını vurgulayan Paçacı, şöyle konuştu:

"Kulüpten alacaklarının tamamını istediği, genç oyunculara da 'Daha fazla para veren kulüp olursa düşünmeden gidin' dediği yönündeki iddialar onur kırıcı ve asılsızdır. Aslı astarı olmayan haberler hem Bursaspor'un hem de Serdar'ın imajını zedeliyor. Serdar Aziz, bu haberlerden sonra tedavisini bırakmayı dahi düşündüğünü bize aktardı. Peşin olarak tahsil edilmesi gereken alacaklarına ilişkin 3-4 aylık vadeli çeklere dahi razı oldu. Neden? Çünkü kaptan olarak takımdaki diğer oyunculara örnek olması gerektiğinin farkında. Böyle düşünen bir futbolcunun genç oyunculara 'Fazla para veren kulüplere gidin' telkininde bulunmayacağı da bir gerçektir."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz