Futbol

Bursasporlu Josue'den ilginç savunma

05 Şubat 2015 Perşembe 23:04 - Son Güncelleme 05 Şubat 2015 Perşembe 23:15

"Soyunma odasına, ikinci sarı kartı görüp, cezalı duruma düşmemek için gittim."

Bursaspor'un Portekizli futbolcusu Josue Filipe Soares Pesqueira (Josue), maçın 60. dakikasında oyundan alınmasının ardından sinirli bir şekilde soyunma odasına gitmesinin "teknik heyete karşı bir tavır" olmadığını söyledi.

"Oyundan alınacağımı tahmin ediyordum"

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda 3-0 kazandıkları Centone Karagümrük maçında, oyundan alındıktan sonra kırmızı kart görmemek için doğrudan soyunma odasına gittiğini belirten Josue, "Oyundan alınacağımı tahmin ediyordum. Çünkü ben oyunun her saniyesini hissederek oynuyorum" dedi.

Niye soyunma odasına gitti?

Teknik Direktör Şenol Güneş ile arasında bir problem olmadığını, maçın çok gergin geçmesi nedeniyle sinirlerine hakim olamamaktan korktuğu için yedek kulübesi yerine, soyunma odasına gitmeyi tercih ettiğini belirtti.

Sarı kartı bulunduğunu, yedek kulübesinde de kart görüp cezalı duruma düşmekten korktuğu için soyunma odasına gittiğini anlatan Josue, şunları söyledi:

"Benim hiçbir şekilde teknik direktörümüzle ne sportif olarak ne kişisel olarak hiçbir sorunum yok, olamaz da. Bir laf vardır, en iyi arkadaşlıklar, farklı fikirleri birbirleriyle konuşabilen insanlar arasında ortaya çıkar. Hocamız Galatasaray maçında bir tercih yaptı, olay bundan ibaret."

"Benim yapmam gereken Güneş'in fikirlerinden faydalanmak"

Portekizli futbolcu, elinden geldiğince Bursaspor'a faydalı olmaya, Şenol Güneş'in verdiği görevleri sahada yerine getirmeye çalıştığını vurgulayarak, "Şenol Güneş beni Bursaspor'a istedi, getirdi. Benim yapmam gereken onun fikirlerinden faydalanmak" diye konuştu.

Her oyuncu gibi sahada kalıp takımına faydalı olmak istediğini dile getiren Josue, şunları kaydetti:

"Oyundan alınacağımı tahmin ediyordum. Çünkü ben oyunun her saniyesini hissederek oynuyorum. Dolayısıyla teknik direktörün kararını anlayışla karşılıyorum. Soyunma odasına, ikinci sarı kartı görüp, kırmızı kartla cezalı duruma düşmemek için gittim. Zaten soyunma odasına girer girmez, hem teknik direktörüme hem takım arkadaşlarıma durumu anlattım. Şenol Güneş hocama karşı bir tavrım olmadı, olamaz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz