Futbol

Buruk 3 puan için umutlu

02 Kasım 2015 Pazartesi 14:31 - Son Güncelleme 02 Kasım 2015 Pazartesi 14:09

Okan Buruk, Gaziantepspor'u yenerek ilk galibiyetlerini alacaklarını söyledi.

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çalışma tempolarının çok iyi, oyuncuların çok istekli olduğunu, bu durumun kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Gaziantepspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Buruk, "Hem taktik hem teknik hem de görsel olarak oyuncuları destekleyip hafta sonuna hazırlanacağız. Tabi burada takımını isteği, bizlerin hırsı, seyircimizin bizle beraber olması çok önemli. Güzel bir birliktelikle Allah'ın izniyle pazar günü ilk 3 puan gelecektir" dedi.

Medicana Sivasspor'un ligin başından bu yana kazanamadığını, bu durumundan oyuncuların olumsuz yönde etkilediğini aktaran Buruk, şunları kaydetti:

"Futbolcuların kafasındaki soru işaretlerinin yok edilmesi gerekiyor. Bu da nasıl yok edilebilir. Kazanacağımız bir maçla yok edilebilir. İnşallah, bu da Gaziantepspor maçı olacaktır. Buna çok inanıyoruz. Bu inancı oyuncularımıza aşılamamız gerekiyor. Onun dışında Bursa maçından önce 1 gün gibi çok kısa bir taktiksel çalışma imkanımız oldu, buna olumlu cevap verdiler. İstediklerimizi çabuk uygulayan bir ekip. Bunu da bu haftaki bir haftalık süreç içerisinde tekrar geliştirip, eksiklerimizi kapatıp gol bölgesinde yaşadığımız sıkıntıları sonlandırmaya çalışacağız."

Buruk, hafif sakatlığı bulunan Yekta Kurtuluş'un takımla çalışmaya başlamasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Öte yandan, antrenmana, ön çapraz bağ ve menisküs onarımı ameliyatı olan Jeronimo Barrales ile hafif sakatlığı bulunan İbrahim Öztürk katılmadı.

İdmanı, kulüp asbaşkanı Faruk Taşseten de takip etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz