Futbol

Buruk: Trabzonspor ve Galatasaray'dan daha avantajlıyız

05 Mayıs 2020 Salı 11:24 - Son Güncelleme 05 Mayıs 2020 Salı 11:37

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, şampiyonluk yarışında Trabzonspor ve Galatasaray'dan daha şanslı olduklarını söyledi. Buruk, teknik direktörlük kariyerinde de Avrupa'da kupa kaldırmak istediğini ifade etti.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, sosyal medya üzerinden katıldığı canlı yayında gündemi değerlendirdi.

Koronavirüs süreci hakkında konuşan Buruk, "Sağlık her şeyden daha önemli. Önce sağlıklı günlere ulaşalım daha sonra zaten futbol da bașlar. Ülke olarak salgın ile çok iyi mücadele ediyoruz" dedi.

"Trabzonspor ve Galatasaray'ın fikstürü bize göre daha zor"

Süper Lig'deki zirve yarışını yorumlayan 46 yaşındaki teknik adam, "Trabzonspor ve Galatasaray'ın fikstürü bize göre daha zor görünüyor ama her șey sahada belli olur. Hedefe ulașmak için her maçımızı kazanmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

"Teknik direktör olarak Avrupa'da kupa kaldırmak istiyorum"

UEFA Avrupa Ligi'nde de ilk hedeflerinin çeyrek final olduğunu belirten Buruk, "İlk maçı 1-0 kazanmıştık, Kopenhag'dan da iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz, sonrasına da tur tur bakacağız. Futbolcuyken Avrupa'da kupa kaldırmıştım bunu teknik direktörlük kariyerimde de başarmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

"Galatasaray'la adımın anılması normal"

Fatih Terim sonrası için Galatasaray'ın Teknik Direktörü olarak adının anılmasıyla ilgili açıklama da yapan Okan Buruk, "Altyapısından çıkıp uzun yıllar formasını giydiğim takımla adımın anılması normal ve çok güzel. Ama şu an Başakşehir'de mutluyum. Lig ve Avrupa'daki başarımıza odaklanmış durumdayım" dedi.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz