Futbol

Buz: "Önemli pozisyonlar yakaladık ama..."

27 Ocak 2018 Cumartesi 23:00 - Son Güncelleme 28 Ocak 2018 Pazar 00:12

Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray'a 2-0 yenilen Osmanlıspor'un teknik direktörü İrfan Buz, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan İrfan Buz, sergiledikleri mücadele nedeniyle oyuncularını kutlarken, "Sadece iyi mücadele etmediler, iyi de oyun sergilediler. Önemli pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik." dedi.

İlk yarıda Numan Çürüksu'nun kafa vuruşuyla topun ağlara gittiği ancak kaleci Muslera'ya müdahale olduğu gerekçesiyle golün geçerli sayılmadığı pozisyona iyi bakılması gerektiğini aktaran Buz, "Biz takım olarak pozitif futbol oynamak istedik. Golü yememizin ardından Umar'ın önemli bir gol fırsatı vardı. Serdar Gürler'in pozisyonu sonrası ise döndü ve kalemizde gol oldu. Maç da orada sonuçlandı. Buradan 1 puanla dönebilirdik." diye konuştu.

Buz ayrıca Galatasaray'ın evinde coşkulu oyununu bildiklerine de dikkati çekerek, "Galatasaray evinde coşkulu oynuyor. Fatih Terim'in gelişi sonrası da bu normal. Kendisi bizim örnek aldığımız, farklı bir teknik adam." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz