Futbol

Çağdaş Atan: Çok özverili oynadık

13 Aralık 2020 Pazar 23:29 - Son Güncelleme 13 Aralık 2020 Pazar 23:33  |  Kaynak : AA

Süper Lig'in 12. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 yenen Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Çağdaş Atan, oyunun planladıkları şekilde gittiğini belirterek, "İyi pozisyonlar yakaladık. Çok özverili oynadık." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Atan, şampiyonluğun favorilerinden, iyi bir takım ile karşı karşıya geldiklerini söyledi.

Maçın ilk yarısında planladıkları ve istedikleri her şeyi yaptıklarını anlatan Atan, "Rakibi birinci bölgeden kolay çıkartmadık. İkinci bölgeyi geçip, üzerimize gelmelerine izin vermedik. İyi pozisyonlar yakaladık. Çok özverili oynadık ve golü de bulduk." diye konuştu.

Oyuncu rotasyonlarının sakat ve hasta futbolcular nedeniyle dar olduğunu belirten Atan, ikinci yarının 15 dakikalık bölümünden sonra üstünlüğü yeniden ele geçirdiklerini ifade etti. Rakip kaleye gitmeye devam ettiklerini aktaran Atan, şunları kaydetti:

"Skor 2-0 olduktan sonra tam maç bitti derken kırmızı kart bize son 10 dakikayı sıkıntılı geçirtti. Top bizdeyken 4-3-3 oynamayı tercih ediyoruz ama top rakipteyken bugün 3-4-1-2 ile pres yapmayı düşündük ve bunda başarılı olduk. Rakibin iki iyi ayaklı stoperine oyunu kurdurtmadık. Josef'i de topla orta sahada buluşturtmadık. Oyun, planladığımız gibi gitti. Oyuncularımı canıgönülden kutluyorum."

Ligde bir haftada 3 maç oynamanın kolay olmadığını dile getiren Atan, "İki mağlubiyetten sonra reaksiyon vermek de kolay değildi. Bunu yaptığımız için mutluyuz. Şimdi önümüzde önem verdiğimiz bir kupa maçı var ve lig devam ediyor. Bugün bu galibiyetin tadını oyuncularım çıkarabilir. Yarın hemen çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz