Futbol

Çağdaş Atan hedefini açıkladı

26 Şubat 2021 Cuma 12:29 - Son Güncelleme 26 Şubat 2021 Cuma 12:40

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, hedefinin Avrupa'da takım çalıştırmak olduğunu söyledi. Atan, "Avrupa'da oyuncularımız çok önemli takımlarda oynuyor. Ama teknik direktör olarak en son Fatih hoca Avrupa'da çalıştı" dedi.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Fanatik Gazetesi'ne konuştu.

Hedefinin Avrupa'da çalışmak olduğunu söyleyen 40 yaşındaki teknik adam, "En son Fatih hoca Avrupa'da çalıştı. Uzun süre sonra Avrupa'da çalışan ilk teknik direktör olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Alanya'ya kupa hediye etmek istiyorum"

Alanya'yı çok sevdiğini belirten Çağdaş Atan, "Taraftarlarımız oynattığımız oyundan çok mutlu, bu sene ya da önümüzdeki sezon camiamıza bir kupa hediye etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

"Del Bosque ve Thorsten Fink'ten etkilendim"

Atan, Beşiktaş'ta oynarken Del Bosque, Basel'deyken ise teknik direktör Thorsten Fink'ten çok etkilendiğini söyledi.

"Bizim ligimiz yavaş"

Avrupa futbolu ile Süper Lig arasındaki farklılıklara dikkat çeken Çağdaş Atan "Bu liglere kıyasla bizim ülkemizde oyunun ve topun hızı çok yavaş" ifadelerini kullandı.

Atan, Türkiye'de oyunun skor üzerinden okunduğunu belirterek, "Biz oyunumuzu değiştirmeyi düşünmedik, sadece oyunumuzu geliştirmek adına dokunuşlar ve çalışmalar yaptık" dedi.

"Abdullah Avcı'ya danışmıştım"

Ligin 5'inci haftasında Galatasaray deplasmanında 2-1 kazandıkları maçı hatırlatan genç çalıştırıcı, "Oyun planımı Abdullah Avcı'ya danışmıştım, O da bana 'hiç korkma böyle devam et' dedi" diye konuştu.


 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz