Futbol

''Çalhanoğlu'nu futboldan men edin''

04 Aralık 2014 Perşembe 10:12 - Son Güncelleme 04 Aralık 2014 Perşembe 10:18

Hakan Çalhanoğlu, Trabzonspor'la da sorun yaşıyor.

Gökhan Töre ile yaşadığı "Silah" olayı nedeniyle adı gündemden düşmeyen Bayer Leverkusenli Hakan Çalhanoğlu, Trabzonspor'la da sorun yaşıyor.

Karlsruher'deki çıkışı sonrası Trabzon o tarihlerde 17 yaşında olan Hakan'ın ailesi ile ön protokol yapmış, menajerine 100 bin, futbolcuya da 100 bin Euro ödeyip sözleşmeye "Cayma durumunda 1 milyon Euro öder" maddesi koydurmuştu.

Çalhanoğlu'nun Karlsruher ile Aralık ayında profesyonel sözleşme imzalaması sonrası bordo-mavililer, ön protokole uyulmadığı için FIFA'ya şikayette bulunmuştu. 2012 yılında açılan davanın üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen sonuç alınamadı. Bu davayı prestij olarak gören yönetim, oyuncu ve kulübüne açtığı 1 milyon Euro'luk tazminat davasının yanında Çalhanoğlu'nun 6 ay futboldan men edilmesi için de mahkemeye başvurdu.

Transferde imzası olan Sadri Şener döneminin asbaşkanı Nevzat Şakar, "O zaman Milli Takım'ın teknik direktörü olan Ersun Yanal'dan fikir almıştık. Bize 'Geleceğin yıldızı olacak' demişti. Risk alıp imza attırdık. Sonra ise caydı" dedi.

SABAH

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz