Futbol

Çalımbay kadroyu korumak istiyor

01 Mayıs 2020 Cuma 19:09 - Son Güncelleme 01 Mayıs 2020 Cuma 19:16

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç dışında hiç bir futbolcunun takımdan ayrılmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu.

Çalımbay, Liglerin ertelenmesi ile futbolculara verdikleri iznin sürdüğünü belirterek, oyuncularının hem evlerinde hem de kulüp tesislerinde bireysel antrenmanlara devam ettiklerini söyledi.

Bu sezon ortaya koydukları başarıda tüm futbolcularının katkısı olduğunu kaydeden Rıza Çalımbay, bu nedenle oyuncularının kulüplerin transfer gündeminde olduğunu kaydetti.

Kadroyu korumak istediklerini belirten başarılı teknik adam, "Mert Hakan ve Emre dışında hiçbir oyuncumun gitmesine izin vermeyeceğim. Mert Hakan ve Emre sezon sonunda gidebilirler. Bazı oyuncularımızın da isimleri konuşuluyor ancak kimsenin gitmesine izin vermeyeceğiz." dedi.

Ligler oynanmadığı için oyuncu izleyemediklerini ancak önceden belirledikleri birkaç ismin olduğunu belirten Rıza Çalımbay, transfer politikasını ligler başladıktan sonra belirleyeceklerini söyledi.

Bazı takımların toplu antrenmanlara başlamasını da değerlendiren Çalımbay, "Futbol çok temaslı bir oyun. Futbol oynarken de antrenman yaparken de mesafeyi korumak mümkün değil. Bu nedenle ben korona tehdidi sona ermeden toplu antrenmanlara başlanmasını doğru bulmuyorum. Bu yüzden futbolcularımız antrenmanlarına bireysel olarak devam edecekler." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz