Futbol

Caner'e büyük jest!

17 Ekim 2013 Perşembe 20:20 - Son Güncelleme 19 Ekim 2013 Cumartesi 15:18

F.Bahçe Yönetimi, performansı ile göz dolduran Caner'in ücretine %100 zam yaptı.

Fenerbahçe Yönetimi yıllık 700 bin Avro ve maç başı 10 bin Avro alan Caner Erkin'in şartlarını iyileştirdi. Buna göre Sarı-Lacivertli yıldız, yıllık 1 milyon 250 bin Avro ve maç başı 20 bin Avro alacak. 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan Caner ekstradan 1 milyon 650 bin Avro zam alacak.

Fenerbahçe formasını ilk kez 2010-11 sezonunda giyen Caner Erkin bu sezon takımda 4. sezonunu yaşarken gösterdiği performansla büyülüyor. Takımını sırtlayan oyuncuların başında gelen Sarı- Lacivertli oyuncu, yönetimle görüştü ve kalma konusunda anlaştı.

Anlaşma üzerine F.Bahçe Yönetimi, Caner Erkin'in sözleşmesini iyileştirme kararı aldı. Daha önce 700 bin Avro yıllık ücret alan Sarı-Lacivertli oyuncunun yıllık ücreti 1 milyon 250 bin Avroya çıkarıldı. Fenerbahçe Yönetimi bununla da sınırlı kalmayarak daha önce maç başı 10 bin Avro alan Caner Erkin'e bundan böyle oynadığı her karşılaşma için 20 bin Avro ödemeyi karalaştırdı.

Böylece Caner'e 1 yıl için 550 bin Avro zam yapılmış oldu. 3 yıllık sözleşmeye imza atacak Fenerbahçeli oyuncu böylece 3 yıl için ekstradan toplam 1 milyon 650 bin Avro zam almış olacak. Caner maç başına alacağı 20 bin Avro ile birlikte Sarı-Lacivertli yönetimden yüzde 100 zammı kaptı.

Yanal'ın vazgeçilmezi

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi normal şartlarda 31 Mayıs 2014'te bitecek olan Caner'in böylece sözleşmesi 3 yıl daha uzamış olacak. Geçen sezon resmi maçlarda 50 kez forma giyen Caner Erkin en büyük çıkışını bu sezon yaptı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın adeta vazgeçilmezi olan Caner Erkin ligde oynadığı 6 karşılaşmada 540 dakika forma giyerken performansıyla tam not aldı.

Terim'in gözdesi

Milli Takım'da da Fatih Terim'in çok güvendiği bir isim olan 25 yaşındaki futbolcu takım arkadaşlarının da çok sevdiği bir oyuncu olarak biliniyor.

Yönetimle yeniden anlaştığı için çok mutlu olduğunu vurgulayan Caner, "En büyük hedefim futbolu F.Bahçe formasıyla bırakmak. Uzun yıllar kulübe hizmet ederek unutulmazlar arasına girmek istiyorum. Burada mutluyum" dedi. (Takvim) 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz