Futbol

Çapa'dan Süper Lig ve Quaresma açıklaması

24 Nisan 2020 Cuma 16:53 - Son Güncelleme 24 Nisan 2020 Cuma 17:19

TRT SPOR'a konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, 15 Haziran'da liglerin başlayacağını ön görerek hazırlandıklarını ifade etti. Deneyimli çalıştırıcı, Ricardo Quaresma ile iyi anlaştıklarını da kaydetti.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, telekonferans aracılığı ile TRT SPOR'a konuştu.

Pazartesi günü önlem alarak takım halinde antrenmanlara başlayacaklarını belirten Çapa, tüm planlarını liglerin 15 Haziran'da başlamasını ön görerek yaptıklarını söyledi.

"Süper Lig'in Antalya'da oynanması fikrini sağlıklı bulmuyorum"

Fuat Çapa, kalan 8 haftanın Antalya ya da ülke dışında oynanması fikrini sağlıklı bulmadığını ifade ederek, "Salgın öncesindeki süreçte son 4 maçta iyi bir grafik yakaladık ve düşme hattından uzaklaştık. Bu da psikolojik olarak bizi rahatlattı" şeklinde konuştu.

"Devre arasında Kasımpaşa'ya imza atmam riskli bir karardı"

Devre arasında lacivert-beyazlı ekibe imza atmasının riskli bir karar olduğunu söyleyen 51 yaşındaki teknik adam, "Risk almazsanız başarılı olamazsınız. Kasımpaşa şu anda bulunduğu konumu hak eden bir kulüp değil" dedi.

"Quaresma ile iyi anlaşıyoruz"

Çapa, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ile iyi bir ilişkisinin olduğunu belirterek,"Onun tecrübesindeki oyuncuların kariyerine saygı duymak gerekir. Siz ona saygı duyacaksınız ki o da size o saygıyı göstersin" açıklamasını yaptı.

"Sportif Direktörümüz Serkan Reçber'i takdir etmek gerekiyor"

Devre arasında başarılı bir transfer politikası yürüttüklerine de değinen deneyimli çalıştırıcı, "Sportif Direktörümüz Serkan Reçber'i takdir etmek gerekiyor. Kadromuza kattığımız 12 futbolcu da 11'de oynayacak kalitede. Bunu başarmak hiçte kolay değil" ifadelerini kullandı.  

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz