Futbol

Carlos Akigo için hedef büyüttü

25 Şubat 2015 Çarşamba 21:12 - Son Güncelleme 25 Şubat 2015 Çarşamba 21:17

"Ligde kalan maçların yarısını kazandığımız takdirde Avrupa yolunda olabiliriz."

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos, "Ligde kalan maçların yarısını kazandığımız takdirde Avrupa yolunda olabiliriz" dedi.

Pazar günü Manisa'da oynayacağı İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarına tesislerinde başlayan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Carlos, Fenerbahçe karşısında önemli bir galibeyet aldıklarını söyledi.

Müsabakada kendilerini daha aktif olduğunu kaydeden Carlos, "Daha çok pozisyona girdik ve pozisyon aradık. Çabalarımızın emeğini aldık, maç sonunda da galip geldik. Maçtaki pozisyonları golle sonuçlandırmamız iyi oldu" dedi.

Carlos, Fenerbahçe maçının artık geride kaldığını belirterek, şöyle konuştu:

"İstanbul Başakşehir'e karşı maksimum konsantrasyonumuzu göstermemiz gerekiyor. Başakşehir iyi bir sezon geçiriyor, biz de bu haftaya iyi hazırlanacağız ve hafta sonu galip geleceğiz. Bu haftaki maçı kazandığımız takdirde ligde 8 ya da 9. sırada olacağız. Ondan sonra Kasımpaşa maçımız var, o maçı da kazandığımız takdirde 7. sıralara kadar yükseleceğiz. Bursaspor'a yetişmemiz biraz zor ama imkansız da değil."

Her hafta sahaya en iyi 11'i çıkarmaya çalıştığını kaydeden Carlos, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ligde oynanacak 13 maç var. Kalan maçların yarısını kazandığımız takdirde Avrupa yolunda olabiliriz. Yani 6 maçı kazanmalıyız. Lig sezonunu da 52 ya da 53 puanla bitirebiliriz. Oynayacağımız 6 maçta galip gelirsek bu hedefe ulaşırız."

"Hem teknik direktör hem futbolcu olmak istemiştim"

Carlos, bir soru üzerine bugünkü form düzeyiyle takımda da oynayabileceğini belirterek, "Ben başkanla da konuştum, isterseniz yeni bir sözleşme yapalım hem hoca hem de oyuncu olarak bir sözleşme yapalım dedim ama başkan kabul etmedi. Ama Kadir Keleş de bana çok kızar böyle bir şey olursa" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor'da Zokora'nın sakatlığı geçerken, Sertan Vardar ile Koray Arslan'ın durumlarının da ilerleyen zamanda belli olacağını söyledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz