Futbol

Casillas takımda kalıyor

16 Haziran 2015 Salı 14:04 - Son Güncelleme 16 Haziran 2015 Salı 14:11

F.Bahçe'nin tranfer listesinde olan Casillas'ın takımda kalacağı açıklandı.

Real Madrid'den gönderileceği iddia edilen Iker Casillas konusunda flaş bir açıklama geldi.
 
Tecrübeli oyuncunun menajeri Carlos Cuirtropia, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Casillas için, "Hiçbir yere gitmiyor" dedi.
 
Real Madrid ile 2 yıllık daha sözleşmeleri bulunduğunu vurgulayan menajer Cuirtropia, kulübün ayrılık konusunda kendilerine herhangi bir bildirimde bulunmadığını söyledi.
 
Iker Casillas da İspanya Milli Takımı'nın Beyaz Rusya ile oynadığı karşılaşma sonrası tatile çıkarak telefonlarını kapattı.
 
İspanyol basını da Real Madrid'in yeni sezon formalarının tanıtımında Casillas'a yer vermesinin, tecrübeli kalecinin takımda kalacağının işareti olduğunu yazdı.
 
Altyapısından yetiştiği Real Madrid'de 18 yıldır forma giyen Casillas, sözleşmeli olduğu iki sezon için 14 milyon Avro alacak.Real Madrid'den gönderileceği iddia edilen Iker Casillas konusunda flaş bir açıklama geldi.
Tecrübeli oyuncunun menajeri Carlos Cuirtropia, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Casillas için, "Hiçbir yere gitmiyor" dedi.
 
Real Madrid ile 2 yıllık daha sözleşmeleri bulunduğunu vurgulayan menajer Cuirtropia, kulübün ayrılık konusunda kendilerine herhangi bir bildirimde bulunmadığını söyledi. Iker Casillas da İspanya Milli Takımı'nın Beyaz Rusya ile oynadığı karşılaşma sonrası tatile çıkarak telefonlarını kapattı.
 
İspanyol basını da Real Madrid'in yeni sezon formalarının tanıtımında Casillas'a yer vermesinin, tecrübeli kalecinin takımda kalacağının işareti olduğunu yazdı. Altyapısından yetiştiği Real Madrid'de 18 yıldır forma giyen Casillas, sözleşmeli olduğu iki sezon için 14 milyon Avro alacak.
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz