Futbol

Çaykur Rizespor Başkanı Kartal hakeme ateş püskürdü

11 Mayıs 2019 Cumartesi 20:11 - Son Güncelleme 11 Mayıs 2019 Cumartesi 20:17

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray'a 3-2 yenilen Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Hasan Kartal, maçın hakemleriyle ilgili "Bu insanlar, çoluğunun çocuğunun, Türk milletinin yüzüne nasıl bakacak?" dedi.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşmada aleyhlerine kararlar verildiğini savunarak, yapılanların ayıp olduğunu söyledi.

Müsabakayla ilgili konuşulacak hiçbir şeyin olmadığına değinen Kartal, "Utanmayacaklar mı? Yüzleri asılmayacak mı? Bu insanlar, çoluğunun çocuğunun, Türk milletinin yüzüne nasıl bakacak? Böyle bir şey olur mu? Bu iş mi?" diye konuştu.

Maçta herkesin gerildiğini aktaran Kartal, şunları kaydetti:

"Gerilmeyecek kararlar mıydı? Eğer futbol bu ise iyi oynayan kazansın. Hakem ile oynayıp bizi yenmenin ne anlamı var. Galatasaray büyük camia, iyi oynayıp bizi yensin, şampiyon olsun bize ne. Bize niye bunu yapıyorlar? Bir tane kıçı kırık hakem bize neden bunu yapıyor? Olmaz böyle şeyler. Anlayan arkadaşlar bakın. Benim gözümle gördüğüm, orada penaltı yok, topa vuruyor. Her maçta VAR, hakemleri çağırıyor. Rizespor üzerinde oynanan bir oyun var. Rize yemez. Rize bir bütündür. Evelallah daha iyi olacağız."

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz